Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 24 de novembre del 2022
AMPARO FOLGADO-PORTAVOZ DEL PP

Els problemes reals

Plantejar una política municipal fora de la realitat i les necessitats d'una ciutat, fent inversions en béns i serveis que no són fonamentals per al funcionament i el dia a dia del municipi, que no solucionen els problemes que existixen al llarg d'este i que responen a simples capritxos i designis de l'alcalde de torn, sol comportar que, quan els punts febles de la ciutat s'enfronten a situacions límit, les conseqüències aconseguixen nivells d'una considerable magnitud. És el cas, per exemple, de l'evacuació d'aigües pluvials a Torrent quan plou més forta de l'habitual. O fins i tot en pluges habituals.

 

Així que, en comptes d'utilitzar els diners públics, el superàvit d'estos anys, en la compra de locals, a asfaltar carrers que no el necessiten o en grans projectes inútils per a la ciutat, es podria haver destinat a la millora de l'evacuació d'aigües pluvials, per a evitar situacions com la del dissabte 12 de novembre en carrers negats d'aigua i convertides en piscines, aparcaments i locals inundats, així com camins i passos inundats. Uns diners que podria haver-se invertit a solucionar problemes reals de Torrent, com ja hem advertit en diferents ocasions des del PP en ocasió de plans i inversions anunciades per Ros estos anys.

 

Però és que, per a fer honor al refrany que l'home és l'únic animal que entropessa dues vegades en la mateixa pedra, el govern socialista anuncia un projecte d'urbanització per a Parc Central III que provocarà els mateixos problemes d'inundacions de Parc Central I. Un pla que aboca als futurs residents en esta zona a carrers inundats i garatges negats en casos de fortes pluges. Òbviament, el nostre grup ha proposat modificacions en este pla per a no repetir errors de Parc Central I. Veurem si preval l'interés general i la bona política o l'obcecació sectària.

 

En definitiva, mantindre una pressió fiscal a Torrent intacta des d'anys, sense alleugerar les economies domèstiques de la ciutat, per a any rere any generar superàvit municipal, que es va sumant pressupost rere pressupost i que damunt després no s'inverteix en les necessitats reals del municipi, sinó que pararà a malbarataments i balafiaments al gust de Ros, a simple vista sembla que no és una política dirigida a les persones, no creuen? 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.128.201.158

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.