Dilluns, 27 de Març del 2023

Actualitzada Divendres, 24 de Març del 2023 a les 17:59:22 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 24 de novembre del 2022
FALLES

La falla Sants Patrons organitza un taller infantil de la maqueta de 1923

Els representants infantils de les falles de Torrent, la fallera major i Cort d'Honor, així com fallerets de la comissió van passar una vesprada creativa.

La falla Sants Patrons ha donat el tret d'eixida a la programació cultural del centenari de la falla del carrer Cambrils 1923-2023, amb un taller de treballs manuals centrat en els infantils de totes les comissions de Torrent. Així el passat divendres, 18 de novembre, la delegació de cultura i infantils de la comissió va obrir les portes del casal per acollir a la fallera major infantil de Torrent, Lorena González; la Cort d'Honor, els representants de les falles de la ciutat, la fallera major infantil i president de la comsissió, Sara i Aitor; així com la resta de fallerets de la mateixa comissió. Cadascú va pintar, retallar, muntar i pegar la seua versió de la maqueta de la primera falla de la qual conservem esbós a Torrent.

Prèviament, els infantils van participar d'una animada xerrada interactiva on se'ls va explicar el naixement de la festa fallera, la seua arriba a Torrent, així com les característiques de construcció i estil dels monuments d'inicis del segle XX. Finalment, els xiquets es van portar a casa la seua maqueta que podran guardar o cremar en les pròximes festes de Sant Josep.

L'activitat continua aquesta setmana amb:
Xarrada sobre pentinat i indumentària valenciana, 1920-23. 25 de novembre de 2022. Casal El Fumeral. Organitza: Falla carrer Toledo.

Mural infantil de l'esbós de la falla de 1923. 26 de novembre de 2022. Casal La Forqueta. Organitza: Falla Poble Nou.

Desfilada i explicació de peces d'indumentària dels anys 20. 27 de novembre de 2022. Nou Mercat. Organitza: Falla Avinguda.

Comentari
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.238.250.73

Encara no hi ha comentaris

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.