Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 10:16:52 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 18 de novembre del 2022
DANA

L'ajuntament crea una comissió de treball per a avaluar els danys de la DANA

L'Ajuntament de Torrent ha iniciat els tràmits per a sol·licitar la declaració de zona catastròfica després dels danys causats per l'episodi de pluges

L'Ajuntament ha creat una comissió de treball amb l'objectiu de coordinar, avaluar i realitzar un seguiment dels danys ocasionats a causa del temporal del passat cap de setmana a la ciutat, amb els màxims representants de les principals àrees implicades per a poder avaluar dels efectes de la DANA a Torrent.

 


La descàrrega de més de 150 litres per metre quadrat concentrada en poques hores va provocar inundacions, nombroses incidències i danys en vies públiques i en edificis i instal·lacions municipals, així com en habitatges particulars. Després de la trobada mantinguda ahir, es va acordar fer una primera estimació de danys i es va insistir a prioritzar l'atenció al ciutadà que s'haja vist afectat per aquestes pluges.

 


En la reunió, a més de l'alcalde, van participar la regidora de Gestió de la Ciutat, Inma Amat; el portaveu de l'Equip de Govern, Andrés Campos; el secretari municipal; el cap de l'àrea d'Urbanisme de l'ajuntament de Torrent, el cap de la Policia Local i el gerent d'Aigües de l'Horta. Aquesta comissió de treball es reunirà periòdicament per a seguir els avanços de les actuacions i continuar prestant serveis d'assessorament i gestió de les incidències als veïns i veïnes de Torrent.

 

S'inicien els tràmits per a sol·licitar la declaració de zona catastròfica
L'Ajuntament de Torrent va començar aquesta mateixa setmana els tràmits amb la Generalitat per a sol·licitar la declaració de zona catastròfica després de viure un dels temporals més intensos dels últims anys. Es pretén així poder donar cobertura i que els torrentins i torrentines puguen acollir-se a les possibles ajudes per danys en habitatges o en béns particulars, o les destinades a agricultors que hagen vist afectades les seues plantacions o a establiments industrials, mercantils o de serveis que també hagen patit danys, així com sol·licitar les compensacions pertinents que la Llei també preveu transferir a la corporació local per despeses de reparació de danys en la via pública.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.221.222.47

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.