Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 18 de novembre del 2022
SANITAT

Les baixes dels metges no es cobreixen en els centres de salut

Sumant per Torrent ha denunciat que està provocant que els pacients assignats s'hagen de repartir entre els restants mèdics de la plantilla augmentant el temps d'espera per a poder demanar cita

Sumant per Torrent ha denunciat que les baixes dels metges no s'estan cobrint en els centres de salut de Torrent. Això està provocant que els pacients assignats s'haja de repartir entre els restants mèdics de la plantilla augmentant el temps d'espera per a poder demanar cita i ser atesos. Fins i tot en altres cas, l'aplicació de mòbil per a demanar cita ha deixat de funcionar i és impossible demanar cita de manera en línia.



A més la falta de metges està provocant major saturació, o que els pacients que necessiten una valoració del seu procés de salut no puguen rebre'l per no tindre disponible el seu metge, o ser atés cada vegada per un diferent.



En Sumant recorden que fa anys que han denunciat aquestes situacions, com la queixa presentada en 2016 pel tancament dels centres de salut a les vesprades durant el període estival o en vacances. Davant la seua inacció, el partit es va veure obligat a portar l'assumpte davant el Síndic de Greuges.



També durant els moments més durs de la pandèmia va sol·licitar la instal·lació de purificadors d'aire en els col·legis, o la contractació de més personal per a gestionar les cites prèvies, servei que hui dia segueix totalment saturat amb llargues llistes d'espera perquè els torrentins siguen atesos.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.199.212.254

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.