Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 14 de novembre del 2022
BÀSQUET

El Nou Bàsquet segueix en ratxa i suma la seua sisena victòria davant el Tau Castelló

ELS DE JOSE DÍAZ VAN PATIR A CASA, PERÒ VAN ACABAR GUANYANT DE SIS EN UN PARTIT QUE ES VA RESOLDRE EN ELS ÚLTIMS MINUTS

Nova victòria, i ja van cinc consecutives per als torrentins, que es col·loquen segons en la lliga empatats a punts amb Lliria, Port Sagunt i Sueca. Els de Jose Díaz es van imposar en un partit difícil davant el filial del Castelló de lliga LEB per 84-76. 
 
Amb temporal al carrer, i en alerta taronja, el camp del Vedat va estar més buit de l'habitual per a rebre als castellonencs. Els torrentins van eixir al camp amb ganes i marcant diferències des del principi amb un parcial de 25-21, i el van repetir en els altres dos períodes ampliant la diferència fins als 10 punts mancant sis minuts, però a partir d'aqueix moment la relaxació i l'empenyiment rival va fer que els castellonencs arribaren a posar-se a tres punts. 
 
Amb el rival a només un triple a menys d'un minut del final, el Nou Bàsquet va traure als seus millors homes per a controlar el partit, que finalment va acabar amb un 80-76 definitiu gràcies a l'efectivitat d'Alexandrov i Joan Carratalá.
 
En el partit, va tornar a ser determinant Lucas Blasco, que va sumar 22 punts i 10 rebots; Alberola amb 13 punts i Calero amb 12 punts i 3 assistències.
 
Al final del partit, el tècnic del Tau Castelló, Manolo Hernando “Cholo”, ha destacat el treball del seu equip a Torrent, malgrat ser un filial. “Nosaltres som un B i servim al primer equip, i tenim dobles dinàmiques, però hem tingut una bona actuació davant un equip que segur que estarà a dalt”
 
Per part seua, Jose Díaz ha destacat el difícil que ha sigut guanyar al Castelló. “Ha sigut dur i difícil, i cal felicitar un gran equip i a Manolo pel treball realitzat, ja sabíem que anava ser dur, que s'anava a decidir en l'últim minut”, ha comentat el tècnic local, que ha apuntat coses per a millorar. “No em vaig content pel tema defensiu, per les pèrdues de pilota, la qual cosa ens ha espentat a haver d'arribar als 80 punts, que d'altra banda és bo”.
 
Els torrentins són segons en lliga i es mesuren aquest cap de setmana davant el Sueca, quart en classificació en un partit del teu al teu entre dos aspirants a estar en la part alta.
Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.146.105.137

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.