Dilluns, 14 de novembre del 2022
FUTBOL SALA

Aigua i gols en l'Anabel Medina amb victória del Hispanic Torrent

Les xiques de l'Hispánic guanyen a casa a les Esclaves per 5 gols a 4

Cap de setmana amb intensa caiguda d'aigua i gols en el municipal torrentí, el dissabte dia 12 les intenses pluges caigudes a la ciutat torrentina deixaven un pam d'aigua en el pavelló, tot presagiava que no es podria disputar la trobada entre torrentines i valencianes, però destacarem el gran i immens treball del conserge Víctor Domínguez que deixe el pavelló com si no haguera ocorregut nada. El diumenge dia radiant per a gaudir d'un gran espectacle de futsal femení, hispàniques i col·legiales veient els resultats del dia anterior, sabien de la importància dels tres punts pel que no anaven a donar treva al seu adversari.

Partit de retrobaments en la graderia i sobre el parc, Ángel i Carlota de Bisons i Paula Serra i Marga en Esclaves, antigues hispàniques que van marcar una gran època del futsal torrentí, a més i com a sorprenent ha sigut la volta al parquet de M. José Climent, als seus quasi 50 anys s'ha tornat a posar sota pals després de la lesió de Núria veient-la en la pista, semblava una joveneta més, qualificar el retorn com a sublim, saber estar, dirigir i molts reflexos, ha encaixat quatre gols que no desdiu la seua gran actuació, un dels gols en pròpia porta.

Partit molt igualat i amb una intensitat altíssima, sense donar opció a les adversàries a la relaxació, des de l'inici les torrentines han eixit amb una marxa més que les valencianes, deu minuts que les blavenques no sabien com parar l'allau local, al minut de joc les hispàniques pilota al pal i al minut 3 jugada de tiralínies que Carmen acaba manant l'esfèric al fons de la xarxa i pujar l'1-0, domini total de les de M. José, que al minut 6 Lesley il·lumina el 2-0, temps mort de Carles per a ordenar a les seues i parar la tromba torrentina, efecte amb resultat òptim, les col·legiales més centrades i ordenades han igualat el joc, veient-se un altre partit més igualat i amb ocasions per a tots dos conjunts fins i tot han efectuat des del minut 12 el joc de cinc per a acurtar diferències i tractar de tancar a les torrentines una superba Marga per les visitants feia parades antològiques i la míster M. José que sorprenia a tots amb la seua col·locació i agilitat sota pals manaven als seus equips al descans amb el 2-0 de l'electrònic.

La segona meitat ha sigut un espectacle, les col·legiales han eixit molt més ficades en la trobada i amb un ritme de joc altíssim, sorprenent els fredolics que han vist com en el minut 24, l'extorrentinista Paula i capitana col·legial acurtava diferències marca de la casa 2-1, el joc era apoteòsic d'un nivell superior per tots dos blocs, les valencianes forçaven més les parades de M. José fins i tot han manat dues pilotes al pal, sent obligat demanar temps i ordenar idees, en el minut 27 eren les de Torrent les que ampliaven diferències 3-1 amb un altre gol de Carmen.

La trobada seguia amb molta intensitat i joc molt igualat, Maria per a les blavenques retallava diferència i posava en el lluminós el 3-2, servei de centre error en la passada de la pilota arribant a les col·legiales, tir a porta, parada de M. José i el rebot dona en Almu que marca en pròpia porta, les locals han fet un pas avant i Irene un minut més tard ha posat el 4-3, les hispàniques han tornat a controlar el temps i el joc mentre les valencianes han passat uns minuts amb més cor que cap, per la qual cosa en el minut 37 Carmen posava la punta després del seu tercer gol en el seu compte personal il·luminant el 5-3, les valencianes seguien molt intenses en el seu joc, però es trobaven amb un equip molt seriós en defensa, quan falten 17 segons error en defensa que l'espavilada Paula ha aprofitat per a ficar nervis a les torrentines i emoció al final.