Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 10 de novembre del 2022
URBANISME

El Pla 200.000 continua per la zona del Vedat

En les últimes setmanes els equips de treball han estés les actuacions del 'Pla 200.000' a altres punts de la ciutat, iniciant el fressat i asfaltat del carrer Pare Méndez, en el seu tram final

L'Ajuntament de Torrent continua renovant la ciutat amb el 'Pla de Foment d'Infraestructures Cíviques Urbanes i Sostenibles (FICUS)'. En les últimes setmanes els equips de treball han estés les actuacions del 'Pla 200.000' a altres punts de la ciutat, iniciant el fressat i asfaltat del carrer Pare Méndez, en el seu tram final, així com en zones del Vedat com l'Ada. Sant Lorenzo, l'Ada. Santa Apolonia i l'Avinguda l Vedat (a l'altura del centre educatiu Mare Sacramento i el Centre Comercial les Amèriques), així com els carrers Jacinto Benavente o El Sol, que dóna accés al pavelló El Vedat, entre altres, o en Mas de la Muntanyeta.

 


Aquestes intervencions se suma a les ja realitzades als carrers Sis de desembre, Germanies, Tirant lo Blanc, Pare Méndez, Gabriela Mistral, Granerers, Miguel Servet, Mare de Déu de la Soletat, Sant Joan Baptista i Joan Carles I, i en els pròxims dies s'estendran aquests treballs als carrers Comare Pilar Martí, l'Horta, Constitució, Santo Domingo, Cervantes o Arxipreste Navarro Nogueroles, amb l'objectiu de finalitzar en un termini previst d'un any les actuacions integrades en el Pla 200.000'.

 


Amb el propòsit de millorar la seguretat de les vies del municipi, els equips de treball ultimen la renovació de la senyalització viària en les zones del Mes de la Muntanyeta i Sant Lorenzo, reforçant la pintura de passos de vianants, stops i la resta d'elements.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.192.75.131

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.