Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 09 de novembre del 2022

Torrent en alerta groga per les primeres pluges i tempestes de la tardor

L'AEMET (Agència Estatal de Meteorologia ha anunciat l'arribada d'un episodi de pluges que poden deixar en la capital de l'Horta Sud precipitacions de fins a 20 litres per metre quadrat en una hora

Després de viure l'octubre més càlid des que es tenen registres amb 2,9 graus més del que és habitual arriba un episodi de pluges típic de la tardor. A mesura que avance el dia els cels quedaran més coberts i serà el dijous 10 de novembre quan comence a ploure sobretot en el litoral i prelitoral del centre i sud de la Comunitat Valenciana.



No serà un episodi extrem, però sí que pot ser localment intens i deixar fortes precipitacions intenses i de manera local que poden produir inundacions en zones baixes i barrancs. Per això l'AEMET ha decretat l'alerta groga des d'aquest dijous 10 de novembre i fins a la mitjanit del divendres. 48 hores de pluges que són les primeres d'una certa intensitat des que va començar la tardor.



Aquest episodi vindrà acompanyat d'un descens de les màximes i les mínimes que no superaran els 19 graus en les hores centrals del dia i deixarà les mínimes de 14. La humitat serà alta pel que la sensació de fred serà més acusada, més si cap, després de vindre de temperatures més pròpies de principis d'estiu que de tardor.



Per això, les autoritats demanen precaució a l'hora de passar amb vehicles per zones inundables i barrancs i demanen estar atents a les recomanacions que es vagen produint durant les pròximes 48 hores.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.238.57.9

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.