Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Dilluns, 07 de novembre del 2022
BÀSQUET

El Nou Basquet Torrent guanya al València Bàsquet i ja és colíder de la lliga EBA

Els de Jose Díaz es van imposar per 80-81 en l’Alqueria en un partit en el qual l'afició torrentina també va omplir les graderies

Patida victòria a l'Alqueria que fa gust de glòria i col·loca als torrentins colíders empatats amb Lliria, Sagunt i Sueca. Un espectacular Lucas Blasco, que es va tirar l'equip a l'esquena amb 28 punts, va ser fonamental per a la victòria dels torrentins, que es van fonamentar la victòria amb el seu treball en la primera meitat.

Els de Jose Díaz sabien que la victòria era possible, i ja en el primer quart el van demostrar arrapant quatre punts per a anar-se amb avantatge en el marcador per 21-25. En el segon quart els torrentins van continuar mostrant-se molt forts i van collir cinc punts, anant-se al marcador amb un resultat de 34-43.

En la segona meitat, els de Torrent van patir la força dels valencians, que es van posar de front per a recuperar el partit, i quasi ho van aconseguir. El tercer quart va acabar amb parcial de 15-14 que continuava mantenint als torrentins amb molt d'avantatge, però els de José Díaz van acabar patint en l'últim minut per a emportar-se la victòria per un sol punt per l'actuació del jove de la pedrera Silla en les files del València Bàsquet. Quan faltaven 21 segon els valencians es col·locaven a només un punt però la sang freda d'Alexandrow des de la línia de tirs lliures va fer que no s'escapara la victòria.

Espectacular partit de Lucas Blasco amb 34 minuts de joc i bon partit d'Alexadrow, Rollano, Calabuig i Ruiperez. Amb aquesta victòria el Nou Basquet Torrent suma la seua cinquena victòria consecutiva. Ara el Nou Bàsquet entrena ja per al següent partit a casa en el Pavelló de El Vedat a les 18.00 davant el Tau Castelló B, dècim en la lliga amb 2 victòries i 4 derrotes.

"Hem sabut competir com un equip"
En declaracions les del tècnic del Nou Basquet Torrent va destacar després del partit la importància de la victòria a València. “Ens enfrontem a un gran rival de tu a tu i vam saber patir i competir com un equip”, va destacar José Diaz. “Sumem la cinquena victòria consecutiva en una pista molt difícil on vam saber demostrar que tenim ambició per voler més i més cada setmana”.

L'entrenador dels torrentins també va destacar el suport de l'afició que es va desplaçar a l'Alqueria ahir. “vau estar immensos i ens vau donar l'energia extra necessària per a poder portar-nos una victòria molt important per al grup”.