Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Dilluns, 07 de novembre del 2022
ESPORTS

Vicente Mir desperta al Torrent CF, que torna guanyar en lliga 8 jornades després

Els torrentins es van imposar fora de casa davant el Patacona gràcies a un gol de Nemesio i donant una bona imatge

Entrenador nou, aire nou, i també primera victòria. L'arribada de Vicente Mir ha retornat la il·lusió entre l'afició taronja i la directiva torna a respirar després de les queixes de l'afició. El matrimoni de Mir amb el Torrent CF és recent, però sembla que serà per sempre per la bona sintonia que s'escolta.

Dissabte passat, el conjunt taronja va reprendre la senda de la victòria després d'imposar-se per 0-1 en el difícil camp del Patacona CF amb un gol de Nemesio en el minut 75. Partit molt seriós i pràctic dels de Vicente Mir, que en la segona part sobretot es van fer creditors a alçar-se amb els tres punts i així va resultar en definitiva.

Enfront d'un Patacona que en el seu feu havia derrotat a equips com el Gandia i el líder Orihuela en la trobada anterior de local, el Torrent va saber jugar les seues bases amb un gran lliurament i malbaratament de facultats, des d'un ferri dispositiu defensiu i la solidesa en totes les línies, per a emportar-se una victòria que s'antullava fonamental.

D'inici, l'entrenador Vicente Mir va formar amb Satoca en porteria; una línia de cinc arrere amb els tres centrals Cano, Gomis i Diego, i amb Pisa i Ivi en els laterals amb llarg recorregut. El centre del camp va ser per a Llorer i Lois. I en la línia atacant es van desplegar Juanca, Iván i Álvaro.

Les molt reduïdes dimensions del terreny de joc de Patacona es prestaven al típic partit de mantindre una màxima vigilància defensiva i estar molt atents i tractar de traure profit de segones jugades, rebutges, accions a pilota parada i altra. De fet, a l'altura del minut 5 de partit el Torrent va forçar fins a quatre córners consecutius, en els quals va portar els primers destrets sobre els dominis de Coronat. Ho va intentar també el conjunt torrentí amb un tret de Llorer de fora de l'àrea que va marxar prop del pal. L'equip taronja, molt ben proveït en una consistent línia de rereguarda, no va donar concessió ni va deixar cap escletxa pel qual es pogueren colar els atacants del Patacona, més enllà d'una pilota al qual no va arribar en l'àrea el que fora la campanya passada davanter del Torrent, Moisés Eboko. Els visitants van tractar de traure rèdit de jugades a pilota parada. Ivi va posar una falta a l'àrea i el central Cano no va poder connectar per poc el seu cap. Poc després de nou Ivi va col·locar la pilota aquesta vegada de servei de banda i la rematada d'Álvaro es va anar per damunt del marc. Va avançar el Torrent en els últims minuts d'un primer període que va acabar amb el resultat inicial.

El segon acte va arrancar amb el partit bastant travat. Els amfitrions van disposar d'una falta perillosa que Soler va disparar per fora de la porta defensada per Satoca. Però prompte es va passar a una bona fase en el joc del conjunt torrentinista, que es va apoderar i es va vindre a dalt. Mir va realitzar la primera substitució en el minut 61. L'entrada de Yassine va ser un esperó per al joc ofensiu del Torrent. Iván i Lois van embastar també bones arribades a l'àrea, com també ho va ser un córner servit per Ivi que Gomis no va poder cabotejar per centímetres. En el 70’ Nemesio es va incorporar al terreny de joc en la medul·lar al costat de Llorer, amb el que Lois va avançar més la seua posició i quedaven més en punta Yassine i Iván. Lois la va tornar a tindre en l'àrea i a punt va estar de finalitzar una altra jugada d'atac. En un nou avís de l'equip de Vicente Mir, en el 74’, Iván va cavalcar pel centre de l'atac i prop de la frontal, quan es desmarcaven Lois i Yassine, va optar per un tret que va donar en un defensor i va acabar en córner. Després d'un posterior servei de banda, *Yassine va cabotejar als dominis de Pablo.

Fruit de l'obstinació i insistència atacant del Torrent CF, va arribar per mereixements el 0-1 als 75 minuts, després d'una bona jugada ofensiva de Yassine que va finalitzar Nemesio recollint la pilota en l'àrea per a fustigar amb el seu precís tret les xarxes locals. Amb el Torrent deslligat després de marcar, dos minuts després els taronja van reclamar penal sobre Yassine quan aquest s'internava en l'àrea i en el minut 80 a prop va estar de fer el segon gol en un altre bon atac amb el tret d'Iván des de la frontal que no va acabar entrant en impedir-ho la intervenció de Pablo Coronado i el pal esquerre de la porteria. En el 85’ va marxar lesionat Llorer i va entrar Arilla. L'equip taronja va aguantar amb ofici les últimes escomeses del Patacona sense veure a penes perillar el marcador més enllà de l'ajustat d'aqueix 0-1 que obligava la defensa a estar bé alerta. I va tindre el Torrent l'última ocasió del partit en una falta botada per *Ivi que el central Cano va cabotejar fora.

Després de dos empats consecutius a un gol, el Torrent va tornar a guanyar, alguna cosa que no es produïa des que en la primera jornada es va imposar també per 0-1 al filial levantinista. Amb vista a l'esdevenidora jornada, programada per a d'ací a dues setmanes, per al 20 de novembre, el Torrent *CF rebrà en Sant Gregori al *CF Gandia.

Fitxa tècnica:
Patacona CF: Pablo Coronado, Alberto Germán (David, 84’), Álvaro (*Brandon, 76’), Pablo Sánchez, Ángel Climent (Luis, 76’), Diego Climent, Moisés *Eboko, Sergio Soler, *Burriel (Sanfeliu, 67’), Iván Torregrosa i Reis.
Torrent CF: Satoca, Pisa, Ivi, Cano, Gomis, Diego, Llorer (Arilla, 87’), Lois, Juanca (Yassine, 61’), Iván i Álvaro (Nemesio, 70’).
Gol: 0-1 Nemesio, min. 75.
Àrbitre: Fernando Navarro Collados, ajudat en les bandes per Mario Palacios Llorens i Iván Vidal García. Va amonestar als locals Sanfeliu (90’), *Brandon (90’); i al visitant Pisa (19’).