Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 07 de novembre del 2022
POLÍTICA

El PP recorda que Folgado i tres regidors més van estar en el ple en línia

El principal partit de l'oposició lamenta que "al PSOE solament li ha preocupat que en aquesta ocasió fora la portaveu del PP la que fera ús de Zoom que en altres ocasions han utilitzat regidors del PSOE, sense estar malalts"

L'"absència" física de la portaveu popular, Amparo Folgado en el passat ple ordinari de novembre continua suscitant controvèrsia. Després que el PSOE acusara el PP de "deixar la bancada popular quasi buida per anar-se'n a Alacant a protestar contra els pressupostos generals de Pedro Sánchez" el PP ha volgut recordar que no és la primera vegada que un representant polític del ple utilitza internet per a participar en el ple.

 

El PP ha qualificat les acusacions del PSOE de "desafortunades" i recorda que va comunicar el passat 3 de novembre al secretari del ple que "quatre regidors del PP es connectarien al ple de les 19 hores via Zoom, per la qual cosa sí que va avisar que s'empraria la connexió en línia per a participar en el ple". A més el Partit Popular recorda que, "és una eina que han utilitzat molts regidors i fins i tot altres membres del ple que no són regidors, per a connectar-se, en plens anteriors.

 

Situació que es va produir per altres membres de la corporació en el Ple d'Octubre, sense anar més lluny". I finalitza lamentant que, "al PSOE solament li ha preocupat que en aquesta ocasió fora la portaveu del PP la que fera ús del Zoom que en altres ocasions han fet ús altres regidors del PSOE, sense estar malalts".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.224.63.87

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.