Dimarts, 16 de Abril del 2024

Actualitzada Dilluns, 15 de Abril del 2024 a les 12:26:12 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 04 de novembre del 2022

VOX acusa Jesús Ros de "buidar les arques municipals"

Des del partit d'Abascal denuncien que l'alcalde socialista ha gastat més de 20 milions d'euros a "alçar Torrent" amb obres pocs mesos abans de les eleccions locals

VOX ha acusat l'alcalde socialista Jesús Ros de "buidar les arques municipals". Des del partit d'Abascal denuncien que Ros s'ha gastat més de 20 milions d'euros a "alçar Torrent" amb obres pocs mesos després de les eleccions locals per a "aconseguir vots".

 

"Les últimes modificacions de crèdit aprovades ascendeixen a 1.200.000 €; però s'han succeït diverses modificacions pressupostàries en aquest exercici; el que demostra que el pressupost no cal analitzar-lo com comença, sinó com acaba", afirmen des de VOX.



El partit d'ultradreta també ha denunciat l'ampliació de plantilla de 34 persones per a cobrir llocs tècnics en igualtat. Per a VOX es tracta de, "34 llocs afins a les seues ideologies de gènere, al postfeminisme radical, a la seua religió climàtica o al seu bonisme pervers respecte dels més desfavorits".

 

Per al partit ultraconservador, "engrossir l'administració pública no és la solució per a millorar les dades de desocupació en la nostra localitat; a més, per a cobrir aqueixa despesa, i qualsevol altre, és necessari incrementar els ingressos; i la manera d'omplir les arques municipals és via imposats".



Els d'Abascal han tornat a criticar la Llei de Violència de Gènere, "que atempta contra la presumpció d'innocència i contra l'art. 14 de la Constitució Espanyola". I opinen que "la millor manera de lluitar contra aquesta xacra no és la subvenció i la creació de quiosquets".

 

I recorden que, "el compromís de VOX està demostrat on vam governar en coalició: treballar des del minut un, en defensa dels interessos dels ciutadans, buscar solucions als seus problemes reals i no als invents d'agendes globalistes de les multinacionals, amb un profund sentit de servei als nostres veïns, que hauria de ser la raó fonamental de la política municipal".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.219.236.62

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.