Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 12:41:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 04 de novembre del 2022
PARTICIPACIÓ CIUTADANA

El PP torna a convocar el Consell de Barris

En aquesta trobada la portaveu i presidenta popular s'ha compromés a resoldre el problema dels guals inundables que incomuniquen als disseminats amb pluges si arriba a l'alcaldia de Torrent en 2023

El PP de Torrent ha celebrat una nova edició del seu consell dels Barris, que en aquesta ocasió ha comptat amb associacions de veïns de disseminats i urbanitzacions, on han traslladat, com és habitual, els problemes i necessitats de la seua zona, així com possibles suggeriments i solucions a aquests.



Com ha vingut ocorrent en les anteriors reunions d'aquest espai creat pel PP de Torrent en 2021, la preocupant situació d'inseguretat, que en els últims mesos s'ha vist incrementada alarmantment, l'estat de deixadesa i brutícia dels carrers o la deficient il·luminació d'aquestes han tornat a ser els temes comuns en els quals coincideixen les associacions de la ciutat.



En concret, les associacions participants van mostrar la seua inquietud pel gran nombre de robatoris, tant en habitatges com en propietats agrícoles, a més de les nombroses ocupacions. També han lamentat que els contenidors romanen setmanes sense ser recollits, amb gran acumulació de desaprofitaments i estris varis, situació que resulta desagradable per als veïns en arribar a les seues cases.



La líder dels populars en la capital de l'Horta Sud, Amparo Folgado, ha reiterat que "els problemes que la ciutat ve patint des de fa alguns anys, cada vegada s'accentuen més, i Ros continua tancant l'orella a aquesta situació, sense aportar solucions ni atenció als veïns que els pateixen".



En la seua obstinació per oferir un partit obert a la societat torrentina, els populars segueixen amb el seu Consell dels Barris, on obtenen de primera mà les necessitats i assumptes que preocupen de manera general a la ciutadania de Torrent, de la mà de les associacions veïnals, un perfecte canal de transmissió entre la població i les institucions.



"Continuem recaptant i prenent el pols al dia a dia de la ciutat per a poder contribuir a millorar la seua qualitat de vida, que és el nostre principal objectiu, i per això mantenim la nostra confiança en el Consell dels Barris, al costat del món associatiu veïnal que és el seu digne representant" segons Folgado.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.223.172.252

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.