Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 04 de novembre del 2022
FUTBOL SALA

Empat a un entre els xics de l'Hispánic i el Guadassuar en l'Anabel Medina

Els torrentins amb diverses baixes importants abans de l'inici de la trobada s'enfrontaven a un equip ben armat i seriós sobre el parquet

Partit celebrat el dissabte 29 d'octubre en el pavelló Anabel Medina. Els torrentins amb diverses baixes importants abans de l'inici de la trobada s'enfrontaven a un equip ben armat i seriós sobre el parquet. Des de l'inici es veia que seria una trobada molt igualada i intens, partit amb diverses alternances en el control del partit, en els primers 20 minuts els de la Ribera van tirar diverses vegades entre els 3 pals.

Però es van trobar amb Carlos que detenia tot el que arribava, els torrentins que movien l'esfèric amb molta rapidesa, buscaven còmodes posicions de tret a porta, però els tirs eixien desviats o Bufó els detenia sense problemes. Al minut 12, error en una passada i contra visitant molt ràpida que Carlos no pot detindre i Tortosa fa el 0-1, el joc de tots dos equips continua igual fins al descans.

La segona meitat un calc de la primera, igualtat i encara més frenètica i intensa que els primers 20 minuts, fins que en el minut 31 Miguel Ángel en una genialitat de les seues i des de 15 metres, trac un ras tret que es va colar per la porteria de Navasquillo i va posar l'1-1. La trobada s'embrolle una mica en els minuts finals, arribant al final amb l'empat just per a tots dos equips.