Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Divendres, 04 de novembre del 2022
FUTBOL SALA

L'Hispánic suma un punt en la seua visita al municipal d'Alboraia amb un empat a dos

Partit disputat d'inici amb molta igualtat entre dos equips que aspiren a competir per estar entre els cinc millors, objectiu marcat per totes dues entitats per a estar la pròxima temporada en la nova i més competitiva autonòmica, nova categoria per als millors de la comunitat

La trobada es desenvolupe des de l'arrancada amb molta força i intensitat en el joc, minuts de domini local i minuts de domini torrentí, intercanvi en el control d'un partit que es van avançar les de Torrent amb el gol de San al minut 2 per a il·luminar el 0-1.

Les xuferes van intentar ràpidament acurtar diferències manejant més l'esfèric, però els fredolics responien amb rapidesa i van estar a punt d'ampliar diferències, les locals malgrat dominar el control del joc no trobaven porteria fins intervinguda la primera meitat, iniciat el minut 11.

La xufera Cristina aconsegueix empatar la trobada 1-1, lleugera desconcentració de l'equip torrentí que veu com tot just passat un minut la blanquirroja Irene posa per davant a les seues 2-1, són els pitjors moments de l'Hispanic, pese al descontrol l'equip torrentí i assegurant que avança el rellotge tornen a la trobada i a prendre la iniciativa, però amb l'avantatge local s'arriba al descans.

La segona meitat arranca amb un Hispànic més centrat i tractant de revertir l'electrònic i en el minut 23 la torrentina Lesley posa taules en el marcador 2-2, el partit entra en una dinàmica de canvis en el control del partit amb fases per a cada equip, arribant ocasions d'un i un altre costat, trobada bonica, intens i igualat, arribant al final del partit amb el just empat per a tots dos equips.