Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 03 de novembre del 2022
SUCESSOS

Detingut un traficant per repartir drogues en locals d'oci de Torrent, Picanya i Paiporta

El detingut de 36 anys d'edat tenia la seua residència en una caseta de camp en la Partida del Ràfol

La Guàrdia Civil ha detingut a un home de 36 anys com a presumpte autor de tràfic de drogues. Presumptament, el detingut repartia drogues en locals d'oci de Torrent, Picanya i Paiporta i havia traslladat la seua residència a una caseta de camp en la Partida del Ràfol de Torrent durant la investigació.

 


Els investigadors han descobert que realitzava entre 30 i 45 vendes diàries al detall que presumptament executava en trobades ràpides en terrasses de bars i locals d'oci de Picanya, Paiporta i Torrent. De fet, els agents van ser testimonis de moltes d'aqueixes vendes, de les quals han deixat constància en l'atestat entregat.



Els investigadors havien intensificat el control sobre el presumpte narcotraficant davant la imminència de Halloween, conscients que l'augment de demanda d'estupefaents de cara a aqueixa festa anava a fer que el sospitós moguera més mercaderia. I van encertar. El passat 20 d'octubre, ho van veure eixir de la casa de Torrent amb una bossa de plàstic amb aparença de contindre una cosa bastant pesada, que va col·locar en el seient del copilot. Després, es va posar en marxa i va iniciar una ruta cap al sud de la província per la A-7. Després d'un discret seguiment, els agents el van parar a l'altura de Favara i el van detindre després de constatar que en aqueixa bossa portava 2,3 quilos de cocaïna i 1,2 d'haixix.



L'endemà, es va practicar el registre en la masia de Torrent on van localitzar altres 7,5 quilos d'haixix, 42 grams de cristall, més d'1,5 quilos de marihuana i altres 300 grams de cocaïna. A més, es van trobar bàscules de pesatge, filferros per a tancar les bosses de monodosis i llibretes amb anotacions per a portar la comptabilitat.

 

Així mateix, van confiscar cinc armes de foc curtes, pendents d'estudi per a veure si són capaços de disparar foc real, i 50 cartutxos de munició, una carabina d'aire comprimit i diverses armes prohibides entre les quals destaquen un bastó d'estoc, una catana, un matxet i una ballesta, així com un arc amb les seues corresponents fletxes.

 

Durant el registre, als agents els va sorprendre no trobar ni un euro a la casa malgrat l'elevada i constant activitat delictiva observada en l'ara empresonat. "Creiem que invertia els guanys en l'adquisició de noves partides d'estupefaents" per a continuar un negoci que anava en alça. Quant als pagaments que efectuava, eren sempre "en efectiu", precisament "perquè així no deixava rastre", ha matisat el tinent Gabriel García.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.227.239.9

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.