Dissabte, 27 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 01 de novembre del 2022
FALLES

Les falles de Torrent presenten demà el centenari de la falla del carrer Cambrils

Les comissions presenten al saló d’actes de l’Ajuntament una programació cultural amb més de 20 activitats relacionades amb la història, la indumentària i la música dels anys 20.

Les falles de la capital de l’Horta Sud celebren en 2023 el centenari de la falla del carrer Cambrils (actual verge de l’Olivar) i per a ficar en valor dita efemèride presenten demà, 2 de novembre, a les 19.30 h. al saló d’actes de l’Ajuntament de Torrent una programació cultural conjunta de tallers, xarrades, exposicions, activitats infantils, etc., així com la presentació de la imatge gràfica realitzada pels dissenyadors de Torrent, Jaume Mora i Eugenio Simó, i els projectes de les falles de Sant Valerià de 2023 que estaran centrades en esta celebració. Per això esta comissió, junt amb la Comissió d’Estudis Fallers de Torrent (Comfet), la Junta Local i l’Ajuntament coordinen esta programació cultural conjunta amb més de 20 activitats en diferents punts de la ciutat.

 

Els objectius del centenari de la falla del carrer Cambrils se centren en reivindicar el passat històric de la festa fallera a Torrent, divulgar-lo de manera lúdica i involucrar a la ciutadania. Una efemèride per valorar la història i el patrimoni cultural de les falles a la capital de l‘Horta Sud i que a l’actualitat ostenten la catalogació de Festa d’Interés Turístic  Autonòmic, Bé d’Interés Cultural i Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO. 

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.224.39.74

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.