Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 31 de Octubre del 2022
FALLES 2023

El món de les Falles exalta a les seues Falleres Majors de Torrent de 2023

L'Auditori de Torrent va acollir les exaltacions d'Anna Mora i Lorena González que van rebre les bandes com a màximes representants de les festes falleres de la localitat

L'últim cap de setmana d'octubre l'Auditori de Torrent va acollir les exaltacions d'Anna Mora i Lorena González com a Falleres Majors de Torrent de 2023. La primera a rebre la seua banda acreditativa va ser Anna Mora el dissabte 29 d'octubre. Les primeres a arribar van ser les components de la seua Cort d'Honor en parelles i sota la presència de la corporació municipal, la Reina de les Festes de Sogorb i les falleres majors i presidents de les diferents comissions de la ciutat.



La mantenidora de l'exaltació d'Anna va ser Amparo Carratalà, coneguda perruquera i estilista a escala internacional i membre de la comissió de La Plaça a la qual pertany Anna. Després de la imposició de les bandes, Anna Mora va rebre en l'escenari ja les falleres majors de localitats veïnes, així com la resta de les comissions falleres de la ciutat.

 

El vestit que Anna va estrenar en aquesta ocasió i lluirà al llarg del seu regnat, és una seda estreta model Sant Millán. Aquest teixit té un fons roig "Gerani" i està treballat amb 15 colors de trama i metall ore. La Cort d'Honor d'Anna també va estrenar vestits. El dibuix en aquest cas és el "Dálmata", teixit sobre els fons "Pavo real", blau "Lambro", roig "Lorca" i "Vilafranca". Tots confeccionats per la casa 25 Agulles de Torrent.



El diumenge al matí va ser el torn de Lorena González que va rebre la banda com a Fallera Major Infantil de Torrent al costat de la seua Cort d'Honor. Com a marca el protocol, Lorena va ser l'última a arribar a l'Auditori acompanyada de la seua mantenidora. El vestit que Lorena va estrenar en aquesta ocasió tan especial i inoblidable, és una seda estreta que porta el nom de "Sant Arturo". La tela té un fons color blau "Atlantis" i està treballat amb 15 colors de trama i un metall ore.



La Cort d'Honor de Lorena també va estrenar vestits confeccionats per la casa d'indumentaria La Joia de Xirivella. El dibuix en aquest cas és l'"Hermes" i, igual que la cort d'Anna, s'ha tingut en quatre diferents colors de fons: blanc "Òptic", "Salmone", blau "Cel" i "Bertoli".

 

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.17.79.60

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.