Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 31 de Octubre del 2022
SUCCESSOS

Torrent celebra el dia de Tots els Sants amb el cementeri blindat

Des del dissabte 29 d'octubre, agents de la Policia Nacional vigilen els voltants del composant i col·loquen a la porta un detector de metalls

L'1 de novembre es compleix fins i tot any del tiroteig que va tindre lloc en el cementeri de la localitat entre dos clans d'ètnia gitana i que va posar fi a la vida de dues persones, una d'elles alienes a la discussió. Per això i davant possibles nous altercats la Policia Nacional ha desplegat un dispositiu de seguretat a les portes del composant des d'aquest passat cap de setmana.



També s'ha instal·lat una carpa a manera de garita a la porta i un detector de metalls per a evitar que es repetisca el tiroteig davant possibles represàlies de les dues famílies que van protagonitzar el succés més greu de Torrent de l'última dècada.



Tot va començar a primera hora del matí quan dues famílies rivals es van enfrontar a tirs provocant el caos. El resultat va ser de dos morts, un home de 45 anys que va rebre dos tirs i un altre home de 79 anys que va morir d'un infart després de rebre un tret en el costat per una bala perduda.



Els torrentins i torrentines que s'han acostat al cementeri han sigut testimoni d'escorcolls a persones que podien complir amb el perfil dels implicats en el tiroteig mortal de fa un any i a policies amb "metralletes" a les portes del cementeri. De moment es desconeix si les visites al cementeri es veuran reduïdes per la por al fet que puga produir-se un nou enfrontament entre les famílies implicades aquesta vegada "per venjança".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
52.55.214.236

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.