Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 28 de Octubre del 2022

S'inagura ‘Àtic’ una terrassa amb impressionants vistes del grup Balcó del Vedat

Una gran terrassa sobre el restaurant, amb vistes impressionants a tot El Vedat, Torrent i fins i tots es pot contemplar la mar Mediterrània.

El grupo Restaurant El Pino es reinventa amb un nou concepte de restuaració i oci a la terrassa del restaurant amb la inauguració d'Àtic «del Balcó al Cel». Es tracta d'un nou concepte amb diferents zones amb taules, sofàs i de tamborets en el qual passar una agradable vetlada sota el cel estrellat del Vedat, contemplar les impressionants vistes o gaudir del vermut al migdia i en bona companyia, aprofitant el bon temps que fa a la nostra ciutat durant tot l'any. L' "Àtic del Balcó" obrirà divendres que ve, 4 de novembre però ahir, la Família García va obrir les seues portes per a donar-ho a conéixer a amics de la casa, clients i diverses institucions a la ciutat.

 

Des de fa més de 55 anys el Restaurante El Pino ha sigut lloc de trobada en noces, batejos i celebracions familiars i no deixa de reinventar-se, oferint als veïns de Torrent nous serveis més concordes als temps actuals per a continuar sent un referent en la restauració i l'oci a la ciutat. Així és com fa diversos anys El Pino es va reinventar en el Balcó del Vedat, amb un nou concepte de cuina mediterrània i arrocería, així com el Lounge Bar/Night Club en el qual els caps de setmana, els torrentins poden gaudir de les copes, cervesa, cocktails, música en directe i molt bon ambient. Un espai multitudinari orientat a gaudir dels xicotets plaers de la vida.

 

La família García no deixa d'innovar i emprendre, per això, el pròxim 4 de novembre obriran un nou espai en les instal·lacions situades en l'Avinguda Sant Lorenzo.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
52.23.203.254

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.