Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Dimecres, 26 de Octubre del 2022
FUTBOL SALA

L'Hispànic Fuensanta Torrent suma tres punts en Benetússer amb un 4 a 6

Partit de la 5a Jornada disputat en el pavelló de Benetússer, victòria dels pupils de Luis Ortiz i Paco Navas davant un equip molt jove però molt ben treballat

El partit des de l'inici, va anar de domini dels torrentins en una trobada molt intensa, però són els locals els primers a avançar-se en el minut 3 gol de Joan Adria 1-0, al cap de 10 minuts igualen la trobada els xics de negre gràcies al gol de Miguel Ángel 1-1, els de Torrent seguien amb el domini i les ocasions malgrat la bona defensa dels de Benetússer, Miguel Ángel en el 15 ampliava diferència 1-2, els torrentins continuen dominant i en el minut 17 José torna a ampliar diferències 1-3 els locals juguen de cinc per a controlar el joc, però és Borja el que aprofita un error local en el minut 18 per a pujar l'1-4, resultat per a arribar al descans.

La segona meitat els locals ixen molt més intens i continuen valents amb el joc de cinc i en el minut 26 acurten diferències 2-4 amb el gol d'Álvaro, els xics de la nostra senyora del socors pugen la intensitat amb el joc de cinc, però els visitants aprofiten cada perduda per a muntar ràpides contres i Xapa finalitza una d'elles en el minut 35 i posar el 2-5, els de casa pese al resultat i la seua joventut continuen valentes i en el 36 obtenen la recompensa a la gran faena per mitjà de Roberto i posar el 3-5, gol que fica als locals en el partit i fidels al seu joc de cinc continuen estrenyent als torrentins que amb molt d'ordre i bon joc en defensa, mantenen ferms el resultat, però en el minut 38 aconsegueixen una altra recompensa amb el 4-5 amb el gol de Joan C., però l'alegria i l'eufòria baixa de seguida amb el tercer de Miguel Ángel 4-6, uns segons després per a sentenciar la trobada i emportar-se els tres punts de Benetússer.

Victòria important davant un equip molt jove, però molt ben treballat, intens i complicat que domina molt bé el joc de cinc, sent valents jugant de cinc 25 minuts de partit.