Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 26 de Octubre del 2022
FUTBOL

Vicente Mir, prop del Torrent CF després de la destitució d'Alejandro Esteve

El tècnic va estar veient dissabte passat al Patacona, pròxim rival dels torrentinos en la lliga

L'empat davant el Rayo Ibense va saber a poc a la directiva del Torrent CF. Els torrentins es van enfrontar davant el cuer i només van poder traure un punt, en un partit en el qual es va tornar a repetir la falta de punteria de cara a porta. La destitució d'Alejadro Esteve com a entrenador comunicat ahir després de l'acord entre totes dues parts per a deixar el club, obliga el Torrent a contractar un nou mister. 

 

Descartat per Jareño tornar a fer la temporada, el nom que més sona és Vicente Mir, que la setmana passada havia de desmentir la seua vinculació amb el club. Esta setmana mitjans esportius han avançat que la seua contractació és segura, però de moment el club guarda silenci. Malgrat això, l'entrenador de Meliana s'ha vist este dissabte presenciant al pròxim rival del Torrent CF. L'ex-entrenador de l'Acero està lliure i va estar veient al Patacona CF, pròxim rival dels torrentins, en el seu enfrontament davant l'Orihuela.

 

Destitució com a entrenador d'Alejandro Esteve

El Torrent CF va emetre un comunicat en el qual anunciava el que semblava una realitat fa una setmana després de la derrota a casa. L'empat davant el Rayo Ibense semblava que podia donar més temps al tècnic alacantí, que ha finalment ha hagut d'eixir del club després d'una mala ratxa de resultats. Esteve només ha aconseguit una victòria, dos empats i quatre derrotes, sent la primera victòria aconseguida de penal, amb només dos gols. 

 

El cessament com a entrenador es produeix "de mutu acord" pel que l'entrenador alacantí, que venia amb un historial irreprotxable. La història que va començar aquest passat estiu posa punt final a la vinculació entre totes dues parts "en rescindir el contracte que els unia fins al final de la present temporada 2022/23".

 

Des del club han agraït "la seua implicació, treball i esforç en aquests mesos i li desitgem la millor de les sorts en l'àmbit personal i professional per al seu futur".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
34.203.221.104

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.