Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 26 de Octubre del 2022
ESPORTS

Torrent renova les pistes de pàdel de Parc Central

Les instal·lacions esportives acullen la fase classificatòria del Tau Ceràmica Torrent Challenger del 31 d’octubre al 2 de novembre

L’Ajuntament de Torrent ultima els preparatius per a la celebració del Tau Ceràmica Torrent Challenger la setmana vinent. Així, en els últims dies s’està escometent la renovació de les pistes de pàdel de les instal·lacions esportives de Parc Central, on es disputarà la fase classificatòria de la competició del 31 d’octubre al 2 de novembre, amb la substitució de les moquetes i de les xarxes per unes de nova generació i millor qualitat.

 

“Estem treballant perquè el torneig es dispute en les millors condicions possibles, donant un impuls a les instal·lacions esportives perquè s’ajusten als requeriments d’una competició de semblant calibre i importància, equiparant-les a altres pistes de primer nivell”, explica la regidora d’Esports, Susi Ferrer, qui també destaca que “a més els aficionats i aficionades al pàdel de la nostra ciutat podran gaudir d’unes pistes renovades, més ben equipades i més modernes”.

 

Així, del 31 d’octubre al 6 de novembre, es reuniran a Torrent un total de 96 parelles masculines i 60 femenines per a participar en aquesta cinquena data del Challenger, l’esdeveniment pertanyent al circuit World Pàdel Tour i organitzat per Ultimate Padel Company (UPC), que compta amb un premi de 35.000 euros per a cada categoria i classificarà a les 16 millors parelles masculines i femenines per a la Race Challenger Final de Còrdova el mes de desembre.

 

La primera fase de la prova, disputada en Parc Central, serà d’assistència lliure i gratuïta i les entrades per a la fase final, que se celebrarà en el Pavelló del Vedat del 3 al 6 de novembre, poden adquirir-se en la web del World Pàdel Tour Challenger (https://wptchallenger.com/). Així mateix, cal destacar que la fase final serà transmesa a través del streaming oficial del World Pàdel Tour.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.146.105.194

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.