Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 25 de Octubre del 2022
SUCESSOS

Furten en sis vehicles del pàrquing Joan Carles I en una sola nit

La portaveu del PP, Amparo Folgado, ha visitat l'aparcament després de les denúncies de nombrosos abonats i usuaris del pàrquing sobre la situació de delinqüència que s'està vivint a les nits

Sis vehicles aparcats en l'aparcament de Joan Carles I han patit robatoris en una sola nit. La portaveu del PP, Amparo Folgado, ha visitat l'aparcament després de les denúncies de nombrosos abonats i usuaris del pàrquing sobre la situació de delinqüència que s'està vivint a les nits.



Folgado ha pogut comprovar de primera mà els estralls, una nit més, sobre mitja dotzena de vehicles, que han començat el dia amb llunes i finestres trencades, així com la situació d'insalubritat en les diferents escales que donen accés a l'aparcament i els banys públics, on es troben diversos matalassos, al costat d'excrements i fluids, que provoquen una pudor insuportable.



"És inadmissible que els usuaris del pàrquing Joan Carles I estiguen patint dia sí, dia també robatoris, trencaments i desperfectes en els seus cotxes, a més d'inseguretat i insalubritat en els accessos" ha asseverat la líder popular després d'evidenciar la situació límit que pateixen els usuaris d'aquest pàrquing.



En aquest sentit, els populars han instat que, de manera immediata, l'Ajuntament de Torrent, com a propietari de l'aparcament, pose les mesures adequades per a evitar l'accés indegut a les instal·lacions i es mantinguen en òptimes condicions les instal·lacions.



Folgado ha recordat que "els problemes de seguretat que Torrent està vivint amb el PSOE en l'alcaldia cada vegada van a més, la ciutat està arribant a un punt molt crític d'inseguretat, i no ho podem consentir. La Policia Local, minvada d'efectius, no pot abastar més i es troben desbordats, posant de debò risc la seua integritat en múltiples ocasions."



Problema social
Els populars han recalcat que aquest problema no es redueix només al tema de seguretat ciutadana, sinó que afecta ja l'àmbit social, ja que la situació que han pogut veure en el pàrquing Joan Carles I és la de persones que no tenen un sostre on viure, i recorren a llocs públics resguardats.



"És preocupant que a Torrent hi haja tanta gent vivint en caixers, pàrquings i llocs públics sense importar-li a Ros i el seu govern, que any rere any deixa sense esgotar partides de benestar social per a engrossir el superàvit i satisfer els seus capritxos immobiliaris" ha manifestat Amparo Folgado.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.217.84.171

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.