Diumenge, 29 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 27 de Setembre del 2024 a les 19:16:17 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 24 de Octubre del 2022
EDUCACIÓ

Edificant destinarà vora 6 milions d'euros per a millorar El Molí i Verge del Rosari

La conselleria d'Educació destinarà 3,2 milions euros per el Molí i 2,7 milions a Verge del Rosari per a millorar les instal·lacions d'aquests centres educatius de la capital de l'Horta Sud

La conselleria d'Educació destinarà vora 6 milions d'euros a renovar les instal·lacions de El Molí i Verge del Rosari. En total s'han adjudicat 162,7 milions d’euros per a construir o fer millores importants en 34 centres educatius de 16 comarques. De la inversió, se’n destinen 64,2 milions per a 12 actuacions en centres educatius de les comarques d’Alacant; 22,5 milions d’euros per a 4 actuacions en centres educatius de les comarques de Castelló, i 76 milions d’euros per a 18 noves actuacions de les comarques de València.

 

Concretament en l'Horta Sud i en Torrent Educació destinarà 3,2 milions a El Molí i 2,7 milions a Verge del Olivar. En aquesta nova adjudicació de fons econòmics, l’últim pas és que cada actuació siga aprovada en els plens municipals de cadascun dels 32 ajuntaments sol·licitants. D’aquesta manera, els consistoris podran iniciar les tramitacions de les obres amb els fons econòmics destinats per la Conselleria. 

 

Cal destacar que aquests centres educatius nous es dissenyaran i renovaran amb paràmetres de millora de l’eficiència energètica, la sostenibilitat i el confort climàtic i acústic de tots els espais docents per tal de generar espais saludables. Seran instal·lacions educatives de baix consum energètic o de consum zero perquè estaran dotades de sistemes automàtics d’estalvi d’energia, il·luminació eficient de tipus LED, sistemes de fred-calor d’alta eficiència energètica, sistemes passius d’aïllament tèrmic i plantes d’energia fotovoltaica per a l’autoconsum.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.118.139.224

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.