Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 12:23:02 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 24 de Octubre del 2022
ASSOCIACIONS

L’associació Gitana Europea realitza itineraris d’inserció laboral a Torrent

L’objectiu de la qual és promoure la inclusió social i lluites contra la pobresa i qualsevol forma de discriminació prioritzant la inclusió activa

L’Associació Gitana Europea i Intercultural, fundada el 17 de març de 2005, i amb el president Juan Constantino Gil Bustamante porta molt de temps fent activitats. Amb l’actuació susceptible de ser  cofinançada per la Unció Europea i la Conselleria d’Igualtat a través del programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014- 2020, com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia COVID-19, es realitza uns itineraris integrats per a la inserció sociolaboral l’objectiu de la qual és promoure la inclusió social i lluites contra la pobresa i qualsevol forma de discriminació. Prioritzant la inclusió activa: la igualtat d’oportunitats, la participació activa i la millora de l’ocupabilitat.

 

 

Es realitzarà en la seu de l’Associació que es troba al Carrer Joan XXIII, nº6 baix, Torrent (Valencia), Tlf 96. 155. 78.80. A partir del 13 de setembre fins al 23 de desembre de 2022, en un horari de 10:00h a 20:00h, segons la disponibilitat de la persona participant.

 

 

Realitzant els següents tallers: intel·ligència emocional, adaptació al canvi, competències professionals, habilitats de comunicació, professions i formacions, digitalització en la cerca d’ocupació, curriculum vitae, portals d’ocupació, entrevista de selecció de personal, la igualtat de gènere en l’entorn sociolaboral, contractes i documents laborals i suport a l’emprenedoria.

 

 

A més, se’ls derivarà a centres de formació per a l’obtenció del carnet de carretoner, curs de manipulador d’aliments i monitor de menjador, entre altres, a les persones que ho sol·liciten.Aquesta asosciació fa un gran treball en el barri de Xeniller amb una gran varietat de tallers i activitats enfocades a donar oportunitat d’encontrar treball mitjançant ferramentes completes.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.118.1.232

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.