Diumenge, 29 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 27 de Setembre del 2024 a les 19:16:17 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 24 de Octubre del 2022
ELECCIONS LOCALS 2023

Cs i Sumant i Compromís nomenen els seus candidats de cara a les eleccions locals

Per part de Compromís es presenta, a encapçalar la llista del partit, Xavi Martí, que haurà de ser ratificat dins de l’assemblea del seu partit

Raúl Claramonte  de Ciudadanos i Roberto Gómez de Sumant per Torrent-Decidix han sigut els primers candidatas nomenants per els seus partits per encapçalar la llista de les próximes eleccions municpals del mes de maig. Raúl Claramonte, que actualment és portaveu del seu partit en l’Ajuntament a més de regidor de Mobilitat ha declarat que, “em presente de nou convençut que hem fet el millor per Torrent i continuarem fent-ho no amb paraules, sinó amb fets”, ha assegurat

 

 

Claramonte, qui ha reivindicat “haver garantit, amb l’entrada en el govern,  la governabilitat i l’estabilitat econòmica que necessitava Torrent per a continuar avançant i progressant a la ciutat que ens mereixem els torrentinss i les torrentines”. Ciudadanos va signar un acord de govern en 2020 amb el Partit Socialista amb l’objectiu de donar “estabilitat a l’Ajuntament”.

 

 

Per part de Sumant per Torrent-Decidix es presenta Roberto Gómez, que ja va ser candidat en les pasades eleccions no aconseguint entrar en l’Ajuntament. Des del mateix partit han declarat que, “des de Sumant ens mostrem optimistes, pensem que tant per la seua trajectòria, com per l’implicacio en els problemes dels torrentins, tenim al millor candidat possible per a representar al nostre partit, i a la nostra ciutat”.

 

 

També Compromís per Torrent ha anunciat que Pau Alabajos, portaveu del seu partit a l’Ajuntament no repetirà com a candidat. Actualment es presenta com a candidat d’encapçalar la llista electoral, Xavi Martí, encara que falta el sí definitiu de la seua assemblea que encara no té data de celebració, “volem una llista de concens”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.142.200.109

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.