Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 20 de Octubre del 2022

Folgado: "El Vedat està patint una onada de delinqüència, però Ros sembla no assabentar-se ni importar-li”

“L'eliminació de la Policia de Barri o el minvament d'efectius en la Policia Local, estan afectant molt greument al benestar dels veïns de Torrent”.

El PP de Torrent ha denunciat que, en les últimes setmanes, estan rebent queixes per part dels veïns del Vedat sobre un increment de la comissió de delictes en aquesta zona de la ciutat. Ocupacions i robatoris amb força en domicilis s'han intensificat en aquests últims dies en diversos punts del Vedat.

 

Els populars, que venen denunciant aquesta preocupant situació per tota la ciutat des de fa alguns anys, han posat el focus en aquest barri de la ciutat ja que múltiples veïns els han traslladat la seua inquietud davant aquests fets, que els estan fent passar moments de vertadera angoixa en les seues pròpies cases.

 

Segons han pogut conéixer, ja són diverses les vesprades i nits en les quals veïns s'han trobat dins de les seues cases amb indesitjables disposats a delinquir, moltes vegades fins i tot ja amb la presència policial requerida pels propis veïns, la qual cosa porta a aquests criminals a passar de propietat en propietat per a escapar i sense cap embut.

 

Això s'uneix a la incessant ocupació d'habitatges en aquesta zona, que està propugnant un clima d'inseguretat i intranquil·litat en els diferents carrers del Vedat, a més de, en moltes ocasions, situacions d'insalubritat i perills per a la salut. 

 

La Portaveu i Presidenta popular a Torrent, Amparo Folgado, ha alertat que “les errònies decisions en el tema de seguretat ciutadana, preses pel govern de Ros, com l'eliminació de la Policia de Barri o el minvament d'efectius en la Policia Local, estan afectant molt greument al benestar dels veïns de Torrent, i més en zones on els habitatges més comuns són les unifamiliars, més sensibles a patir delictes contra la propietat”.

 

La formació local ha tornat a comminar a l'alcalde i la responsable de seguretat ciutadana a reinstaurar la Policia de Barri i a accelerar i reforçar els processos selectius en el cos de la Policia Local, de cara a aconseguir una plantilla d'agents digna d'una gran ciutat.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.191.234.191

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.