Dimarts, 23 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 14 de Octubre del 2022

Claramonte: “Em presente de nou convençut que hem fet el millor per Torrent i continuarem fent-ho”

El Comité Autonòmic de Ciutadans (Cs) proposa a Raúl Claramonte com a candidat a l'alcaldia de la capital de l'Horta Sud

Raúl Claramonte repetirà com a candidat a l'alcaldia de Torrent per Ciutadans (Cs) en les eleccions municipals de maig de l'any que ve, segons la proposta del Comité Autonòmic de la formació liberal en la seua última reunió.

 

Em presente per segona vegada perquè estic convençut que hem fet el millor per a Torrent i continuarem fent-ho, no amb paraules, sinó amb fets”, ha assegurat Claramonte, qui ha reivindicat “haver garantit, amb l’entrada en el govern,  la governabilitat i l'estabilitat econòmica que necessitava Torrent per a continuar avançant i progressant a la ciutat que ens mereixem els torrentinss i les torrentines”.

 

En la mateixa línia, ha esgrimit, “ho hem demostrat en una conjuntura difícil, on apostem per l'economia local amb l'exempció de taxes tant per a mercats ambulants i hostaleria”. A més, ha destacat, “una de les nostres proposades estreles, ja en marxa, ha sigut la creació d'una Brigada Forestal Permanent en El Vedat i s'ha tirat avant el Pla FICUS que es tradueix en una sèrie d'actuacions i inversions”.

 

Igualment, ha concretat, “estem apostant des del minut zero per la conscienciació d'una mobilitat sostenible per a transformar la nostra ciutat en un Torrent més amable, accessible i inclusiu i ja hem treballat, sent molt ambiciosos i aprofitant els fons europeus Next Generation, per a recuperar l'espai per als vianants amb la implantació de dos aparcaments dissuasius per a la descongestió del trànsit de zones urbanes”.

 

Tot això, ha advertit, “sense que afecte les butxaques dels nostres veïns, perquè des de Cs hem tingut molt clar que, governàrem amb qui governàrem, no anàvem a consentir pujar els impostos a les famílies torrentines”.

 

“Per això, per l'aconseguit i perquè som la millor opció moderada, liberal i de centre per a arribar a acords per i per a Torrent, repetisc com a candidat”, ha defensat Claramonte, qui ha declarat tindre “la tranquil·litat del treball ben fet i l'entusiasme de continuar fent-lo

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.219.22.169

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.