Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 13 de Octubre del 2022

El World Pàdel Tour arriba a Torrent amb el Tau Ceràmica Torrent Challenger

La competició tindrà lloc del 31 d'octubre al 6 de novembre, dividint-se les diferents fases del torneig entre el Poliesportiu de Parc Central i el Pavelló del Vedat

 L'Ajuntament de Torrent ha presentat aquest matí davant els mitjans de comunicació el Tau Ceràmica Torrent Challenger, l'esdeveniment pertanyent al circuit World Pàdel Tour i organitzat per Ultimate Padel Company (UPC), que reunirà del 31 d'octubre al 6 de novembre a algunes de les millors parelles masculines i femenines del món en la capital de L'Horta Sud. El Poliesportiu de Parc Central acollirà del 31 d'octubre al 2 de novembre la fase classificatòria de la competició, disputant-se la fase final en el Pavelló del Vedat del 3 al 6 de novembre.
 
"Continuem apostant per l'Esport com a eix de transformació social i econòmica, acollint cada vegada un major nombre de competicions de primer nivell, que atrauen a un gran nombre de persones a conéixer la nostra ciutat i ens ajuden a fomentar una manera de vida saludable entre els nostres veïns i veïnes", explica la regidora d'Esports, Susi Ferrer. Per part seua, el regidor de Gestió de Recursos, Andrés Campos, explica que “el Tau Ceràmica Torrent *Challenger donarà un impuls a les instal·lacions esportives, ja que s'escometrà la renovació de les pistes perquè el torneig es dispute en les millors condicions, repercutint aquesta millora també en els aficionats i aficionades al pàdel que viuen a Torrent”.


D'aquesta manera, després de les dates disputades a Getafe, Albacete, Manacor i Calanda, un total de 96 parelles masculines i 60 femenines participaran en aquesta cinquena data del Challenger, la qual compta amb un premi de 35.000 euros per a cada categoria i classificarà a les 16 millors parelles masculines i femenines per a la Race Challenger Final, que tindrà lloc a la ciutat de Còrdova el mes vinent de desembre.
 
Sobre aquest tema, el president d'UPC, Jesús Ferrer, ha expressat que “aquesta data té un caire especial perquè coneixerem els reis i les reines de la prova de Torrent i es decidirà la llista de parelles definitiva per a la Race Challenger Final del 2022”. A més, Ferrer ha volgut mostrar el seu agraïment a l'Ajuntament de Torrent i la Fundació Esportiva Municipal per “l'enorme treball que han dut a terme durant les últimes setmanes perquè el torneig puga disputar-se en les millors condicions possibles, així com el suport que han mostrat a aquest esport”. 
 
També han participat en l'acte de presentació el jugador professional, José ‘Josete’ Rico, i la jugadora, Tamara Icardo, els qui competiran davant el seu públic en el Challenger de Torrent, ja que tots dos són naturals de la Comunitat Valenciana. “Jugar a casa, amb el nostre públic, és una gran oportunitat per a nosaltres, per la qual cosa donarem tot en la pista per a fer que se senten orgullosos”, ha afirmat José Rico. Igual que el seu company, Tamara Icardo s'ha mostrat molt satisfeta per poder disputar aquest torneig a casa i també ha volgut posar en valor que “el premi siga el mateix punt per a homes com per a dones, demostrant els valors positius que impulsem amb aquest esport”.
 
La primera fase de la prova, disputada en Parc Central, serà d'assistència lliure i gratuïta i les entrades per a la fase final, allotjada en el Pavelló del Vedat, poden adquirir-se en la web del World Pàdel Tour Challenger (https://wptchallenger.com/). Així mateix, cal destacar que la fase final serà transmesa a través del *streaming oficial del World Pàdel Tour.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.137.171.121

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.