Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 19 de Setembre del 2022
FUTBOL

El Torrent CF inicia la lliga amb bones sensacions i victòria fóra de casa

Els d’Esteve han començat la seua tercera temporada consecutiva en tercera amb una bon sabor de boca en imposar-se a l’Atlètic Llevant gràcies a un penal

El Torrent CF va assaltar el feu de l’Atlètic Llevant UD per a començar la Lliga amb molt bon peu Ho va fer front al filial levantinista, acabat de descendir de Segona RFEF i un dels clars aspirants a l’ascens. Un solitari gol de penal, d’Álvaro Cordero en el minut 81, va valdre perquè els tres punts marxaren a la capital de L’Horta Sud.
 
Els taronja van estrenar el seu segon equipament, tot d’un verd virolat. Alejandro Esteve, míster del Torrent CF, va estrenar 11 amb un dibuix del 4-3-3, amb Kike en porteria; en el lateral dret Pisa i en l’esquerre Ivi; l’eix de la rereguarda va ser per a Cano i Cuxart; en el trivote al mig camp Gomis, Nemesio i Lois; i en l’atac Arilla per la dreta, Izan per l’esquerra i Farisato pel centre de la davantera.
 
El Torrent CF va eixir al cesped molt atent i va aguantar el fort ritme i molta velocitat que va imprimir al joc el Llevant. Passat aqueix glop, el Torrent va començar a avisar, i recplicó amb una falta llunyana servida des de l’esquerra per Arilla i el central Cano, amb la testa preparada, que no va arribar per centímetres en el segon pal.
En el minut 35, Arilla va furtar la pilota al seu oponent, però en comptes de veure el desmarcatge en solitari de Farisato, va optar per anar-se per cames i li van acabar rebanyant la pilota. Nemesio es va atrevir també amb un tret que va eixir a la dreta de la porta levantinista. Va acabar la primera part amb un Atlètic Llevant assetjant en els instants finals l’àrea torrentina que aguant bé.
 
Per a la represa, degué dir-los Esteve als seus que isqueren fent un pas al capdavant, sòlids arrere i en la mitjana i sense complexos a dalt. Tan és així que en tot just 45 segons del segon període, a Gomis, després d’un rebot, se li havia quedat la pilota davant de la porta, però no va encertar el valerós mitjà del Torrent. I, tot seguit, Arilla va posar un centre mesurat cap al cap de Farisato, que va desbaratar el meta Pablo amb una valenta intervenció.
En el minut 60, Alejandro Esteve va moure la banqueta. Farisato eixia del camp i entrava Álvaro Cordero, que seria decisiu en el gol. En el minut 79 s’assenyalava falta perillosa sobre ell. La falta la va llançar Luis García buscant a Gomis en el segon pal, però l’àrbitre va acabar xiulant pena màxima i expulsant amb roja al central levantinista Franco
 
Álvaro Cordero va assumir la responsabilitat des dels onze metres i va llançar el penal a la perfecció, amb una fuetada per tota l’esquadra. Primer gol de la temporada, en quin camp i en quin moment per a avançar al Torrent enfront d’un dels ‘cocos’ de la categoria, que dona bones sensacions.
Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.91.8.23

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.