Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Dilluns, 10 de Octubre del 2022
BÀSQUET

El Nou Bàsquet Torrent esclafa al Manises amb un contundent 99-66 en El Vedat

Els homes de Jose Díaz van trencar des del principi amb un parcial de 20-10 i van afermar gràcies al llançament exterior

El que no va entrar davant el Lliría en el primer partit de la temporada, va entrar en la fonteta torrentina. Els de José Díaz es van fer forts a casa en un partit molt seriós de principi a fi en el qual va haver-hi rotacions per a la gran part de l'equip. Els torrentinos van demostrar davant la seua afició i les càmares de Tele Torrent que enguany pot ser un bon any i van acabar regalant-los una victòria i 16 triples que van fer fregar els trés dígits locals en el marcador.

L'equip torrentí va començar fort i en el primer quart ja s'imposava clarament davant el Manises-Quart, un equip també acabat d'ascendir, però que no va poder fer res davant la potència sota el cércol dels torrentins. La segona meitat va ser un altre nou repàs dels torrentins, que van traure altres sis punts més per a anar-se al descans amb amb 44-28.

En el tercer quart, els de Diaz no es van relaxar i van traure un definitiu 28-13, un parcial que va deixar sentenciat el partit abans que començara l'últim quart. En aqueix moment, amb el partit trencat, els triples van volar, i l'encert va ser per als torrentins, que gràcies al seu percentatge van estar a punt d'arribar als 100 punts en el lluminós.

Gran partit novament de David Calero, màxim anotador novament amb altres 14 punts, i també gran actuació del capità Joan Carratalá amb 4 triples. Esplèndid va estar també dirigint a l'equip David Carratalá, i les incursions de Alexandrov, que van tornar boja a la defensa rival.

Amb aquesta victòria, el Nou Bàsquet Torrent es col·loca sisé en la segona jornada de la lliga EBA del grup EA que comanda el totpoderós Llíria, que compta els seus dos partits per victòria. Aquest cap de setmana, els torrentins visiten la localitat veïna d'Aldaia que ara és cinqué en la taula.