Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 10:36:32 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 11 de Octubre del 2022
FUTBOL

L'afició del Torrent CF demana l'eixida d'Esteve per la pésima arrancada lliguera

El tècnic alacantí ha sigut qüestionat per una part important de la graderia i també en les pròpies xarxes socials del club taronja.

La primera victòria fora de casa va ser un miratge. Un gol de penal en la part final de la trobada va fer pensar en un bon any per a l'afició del Sant Gregori. Però el que semblava un bon inici de lliga, s'ha convertit en un altre malson d'inici de temporada, com la de l'any passat. De nou es repeteix la fórmula, entrenador torrentí que no contínua, esta vegada per voluntat pròpia, i després la contractació de míster alacantí. El resultat, només tres punts, i cap gol de jugada, la qual cosa situa al Torrent CF en posicions de descens en la jornada 4.
 
La mala fortuna a vegades, i la falta d'efectivitat en la davantera deixa al tècnic Alejandro Esteve en la corda fluixa, i amb moltes paperetes per a ser rellevat si no trau els tres punts a casa davant el Roda aquest cap de setmana. L'absència de Jareño aquests dies ha fet que no s'hagen pres encara decisions, pitjor això podria canviar si aquest cap de setmana no s'inverteix la dinàmica.
 
Un altre condicionant, ha sigut la situació pressupostària, més ajustada enguany després del centenari, cosa que fa que de moment l'opció de la destitució siga l'últim. No obstant això, no és alguna cosa a descartar. L'any passat, la directiva també va optar per donar més temps a Ángel López, però finalment va acabar donant eixida al tècnic del club pels mals resultats.
 
Comunicat contundent per part del Club
La situació s'ha embrutat esta setmana per culpa de les xarxes socials. Dels escassos comentaris en xarxes socials de fa unes setmanes, s'ha passat a les crítiques primer en la graderia en l'últim partit a casa, i ara ja són molts més els comentaris en contra del mister alacantí.
 
La resposta del club ha sigut emetre hui un breu i dur comunicat en el qual amenacen amb accions legals. Segons el comunicat del club, la Junta Directiva "davant les difamacions abocades en diverses xarxes socials en diferents dates i aparegudes en el dia d'ahir i hui, ha decidit donar trasllat a l'assessoria jurídica que ja ha iniciat les accions pertinents", El comunicat finalitza assenyalant que no es pot "consentir ni consentirem falses acusacions que entenem, sobrepassen la credibilitat personal".
 
Esta acció, inèdita davant la seua pròpia afició, ve provocada per comentaris que el president del Torrent CF, Víctor Ventosa, hauria considerat que sobrepassen la línia roja de la crítica a la marxa d'un equip, Els taronges van perdre el seu primer partit davant l'Acero al setembre, i no ha aconseguit marcar cap gol de jugada ni davant el Jove Español i ni davant l'Elx, alguna cosa que ha fet que part de l'afició perda la confiança en el míster.
 
Els punts que l'any passat entraven en els últims minuts, no sols no entren enguany, sinó que també ixen en els últims moments. Per la tensió que es viu a només uns dies de la pròxima jornada, el diumenge pot marcar-se un punt d'inflexió per a l'equip o repetir la història, qui sap si per a millor o per a pitjor.
Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
52.14.8.34

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.