Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 11 de Octubre del 2022
MEDI AMBIENT

La Mancomunitat unificarà les ordenances de tinença d'animals

L'objectiu és que tots els municipis tinguen un mateix text en aquesta matèria i que siga aquest organisme qui assumisca la competència en el tema de les sancions

La Mancomunitat de l'Horta Sud estandarditzarà el text articulat en matèria de tinença i protecció d'animals i de medi ambient per als municipis de la comarca. L'objectiu és que tots els municipis tinguen un mateix text legal perquè l'entitat comarcal puga assumir la competència de la instrucció i gestió d'aquesta mena de sancions.
El departament de gestió d'expedients sancionadors en matèria de trànsit de la Mancomunitat de l'Horta Sud treballa des de fa mesos en la posada en marxa d'aquest servei. Durant aquest temps s'han recopilat els textos d'aquestes normes municipals per a poder homogeneïtzar sancions i textos.

 


Una vegada creades les ordenances comunes per a totes localitats, aquestes hauran de ser aprovades pels plens municipals. La unificació de criteris de gestió suposa el primer pas perquè la Mancomunitat de l'Horta Sud assumisca les competències en la instrucció i gestió d'aquesta mena de sancions. Està previst que això ocórrega en les pròximes setmanes.

 


La Mancomunitat de l'Horta Sud tramita des de fa més d'una dècada les sancions de trànsit imposades per les policies locals de 18 dels 20 municipis de la comarca. "El funcionament del departament de tramitació de multes està funcionant molt bé i el nivell de satisfacció dels ajuntaments és alt. Per aqueix motiu hem decidit fer un pas més i augmentar les competències de la Mancomunitat perquè els consistoris puguen descarregar competències en la nostra entitat", ha explicat José Francisco Cabanes, president de la Mancomunitat de l'Horta Sud.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
35.172.121.218

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.