Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 06 de Octubre del 2022
PP

El PP no dona suport al pressupost d'Aigües de l'Horta per obviar el problema de l'aigua en Calicanto

Gozalvo: “aquests pressupostos obliden els problemes de qualitat de l'aigua en Calicanto i l'Alcalde basa aquesta falta de mesures en la futura construcció d'una estació desnitrificadora, però que no sabem quan estarà”.

El representant del Partit Popular en el Consell d'Administració d'Aigües de l'Horta, José Gozalvo, ha votat, al costat de la resta de representants de l'oposició, abstenció als pressupostos per a 2023 de l'empresa mixta.
 
El sentit d'aquest vot està basat en la inexistència en aquests comptes de mesures o solucions pal·liatives per als veïns de Calicanto que, des de 2017, estan rebent a les seues cases aigua no apta per al consum humà, però al preu d'aigua en perfectes condicions.
 
Segons ha denunciat el representant popular, “aquests pressupostos obliden els problemes de qualitat de l'aigua en Calicanto, com en els últims anys i l'Alcalde basa aquesta falta de mesures en la futura construcció d'una planta desnitrificadora, però que no sabem quan estarà”.
 
En aquest sentit, el PP, després de múltiples reunions i converses amb els veïns, porta temps demandant que s'apliquen bonificacions en la factura de l'aigua d'aquests veïns, cosa que no s'ha produït encara per part de l'empresa participada majoritàriament per l'ajuntament, seguint amb el greuge comparatiu que pateixen aquests usuaris.
 
Moció aprovada per a solucionar els problemes d'aigua en Calicanto
El 5 de maig de 2022, el Ple de l'Ajuntament de Torrent va aprovar una moció promoguda pel PP per a posar fi als problemes de subministrament d'aigua en Calicanto, que arrosseguen aquests veïns des de 2017.
 
Entre els acords als quals es va arribar, es va instar a Aigües de l'Horta a informar en el següent Consell d'Administració de l'entitat sobre els avanços del projecte d'instal·lació d'una planta desnitrificadora, informació que ja s'ha traslladat, però sense concretar terminis ni dates.
 
Els populars també van ajudar i van donar el seu suport als veïns que es van traslladar fins al consistori, en els diversos escrits dirigits a l'ajuntament i les signatures presentades davant aquest, demandant una solució immediata als problemes amb l'aigua que pateixen. En la citada moció també es recollia donar trasllat d'aquests escrits a l'empresa subministradora per a adoptar les solucions pertinents.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
13.59.36.203

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.