Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 04 de Octubre del 2022
SUCESSOS

Detingut un matrimoni per vendre droga a menors en un quiosc

Els agents han registrat tant el quiosc com el domicili dels detinguts i han intervingut prop de 3 quilos d'haixix i 2620 euros

Agents de la Policia Nacional han detingut en una localitat de la comarca de l'Horta a un matrimoni, de 61 i 62 anys, d'origen espanyol, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública, després de pel que sembla vendre haixix des del quiosc que regentaven, sent molts dels compradors menors d'edat.



Les investigacions van començar a inicis de l'estiu, després de tindre coneixement els agents que des d'un quiosc situat en una localitat de l'Horta podria estar venent-se substància estupefaent, concretament haixix. Després d'una àrdua labor d'investigació, els policies van corroborar que des d'aquest establiment se subministraria droga a diversos compradors, molts d'ells menors d'edat.



Les perquisicions dels agents van culminar el registre tant del quiosc com de l'habitatge del matrimoni de sexagenaris que el regentava, localitzant i intervenint un total de 2'8 quilos d'haixix, 2.620 euros, una llibreta amb anotacions i una bàscula de precisió.



Per tot això, els policies van detindre al matrimoni. L'arrestat, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial, mentre que la detinguda ha quedat en llibertat una vegada sentida en declaració, després de ser advertida de l'obligació de comparéixer davant l'autoritat judicial.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.128.199.88

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.