Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 04 de Octubre del 2022
FUTBOL SALA

Victòria de l'Hispánic enfront del Godella per 4 a 0 en la seua tornada a l'Anabel Medina

Després de cinc mesos d'aturada de lliga i la primera jornada com a visitant, les xiques de l'Hispanic tornaven al municipal torrentí per a disputar la segona jornada de lliga

El partit ha arrancat amb molta intensitat, amb domini local gaudint de moltes ocasions que s'esvaïen davant una segura i ordenada defensa i sobretot de Jesica, la portera godellera sense cap dubte la millor del partit, detenia tot el que arribava en els primers 20 minuts, una vegada sol l'equip torrentí ha pogut perforar la meta forastera en el minut 17, després d'una elaborada jugada per mitjà de Lesley i il·luminar l'1-0 per a anar al descans i amb unes visitants que a penes inquietaven la porteria de Núria.

La segona meitat ha sigut més intensa per tots dos blocs fins i tot les godellenses ho intentaven amb tímides contres i tirs de fora obligant Núria a fer alguna parada de mèrit, però eren les de M. José les que continuaven portant el control de la trobada.

Les nombroses ocasions i els gols, arribant el 2-0 per mitjà novament de Lesley en el minut 23, el 3-0 obra d'Ana Mireia de forta sabatada des de 12 metres en el minut 30, el 4-0 minut 33 un preciós gol de la torrentina Alba en jugada personal i de tir ras i croat des del lateral dret al segon pal, sentenciant una trobada que en la segona meitat l'equip torrentí ha hagut de treballar-se. Primera victòria torrentina on el més important ha sigut el treball i concentració en equip per a doblegar un difícil Godella CF.