Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 04 de Octubre del 2022
PRIMARIES COMPROMÍS PER TORRENT

Xavi Martí candidat a cap de llista de Compromís per a les eleccions locals de 2023

La candidatura aposta pel consens en la confecció de la llista electoral i compta amb un ampli suport dins de la pluralitat interna de Compromís

Xavier Martí, un militant amb àmplia experiència política, tant a nivell orgànic intern, com institucional dins l’Ajuntament de Torrent, ha fet un pas endavant per a encapçalar la candidatura de Compromís de cara a les pròximes eleccions municipals de 2023.

 

Martí, o Xavi, com el coneixen al seu Col·lectiu de Torrent, és Economista llicenciat per la Universitat de València i té una àmplia experiència dins de Compromís, on ha dirigit la Coalició com a Secretari Nacional de Finances del Bloc Nacionalista Valencià i Co-Secretari Nacional de Finances de Compromís,  càrrecs que va ocupar fins el darrer Congrés on el Bloc va canviar la seua denominació per Més Compromís.

 

També, i abans d’incorporar-se als càrrecs esmentats, Martí va coordinar l’Executiva Comarcal del Bloc de l’Horta Sud, com a Secretari General, i l’Àrea de Política i Estratègia de Compromís en aquesta comarca. Actualment assessora el grup municipal de Compromís a l’Ajuntament de Torrent, on la Coalició es troba a l’oposició després de l’acord del govern entre Jesús Ros i Ciudadanos.

 

Fora de la política, Martí ha treballat en diferents empreses de Torrent i la Comarca, sempre lligat a les àrees econòmiques i comptables, a més de prestar els seus serveis durant 5 anys com a Inspector d’Obres i Serveis per a l’Ajuntament de València.

 

L’anunci de la seua candidatura es produeix després que l’Executiva de Compromís per Torrent aprovara el passat 27 de setembre elaborar la llista local mitjançant el consens de l’Assemblea, mètode amb el que Xavier Martí combrega al 100%, perquè: “d’aquesta manera la llista municipal de Compromís presentarà la fortalesa necessària que suposa que tota la militància de Torrent perseguisca l’objectiu comú de desenvolupar polítiques realment transformadores per a la nostra població”.

 

Martí compta amb el suport personal de significades militants a nivell local, com ara el portaveu del grup municipal Pau Alabajos; David Vila, Secretari Local de Més Compromís; Esther Casaban, per Verds-Equo i Carme Silla, regidora del grup municipal i portaveu de Dones amb Compromís i Iniciativa Torrent.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.135.198.49

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.