Dimarts, 23 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 04 de Octubre del 2022
ELECCIONS LOCALS 2023

Pau Alabajos no repetirà com a candidat en les locals de 2023

El portaveu de Compromís ha explicat que "han sigut huit anys intensos de treball i ha arribat el moment de fer un pas a un costat"

Pau Alabajos no repetirà com a cap de llista de Compromís per Torrent en les pròximes eleccions municipals de 2023. El portaveu de la coalició ha aclarit que, "han sigut huit anys intensos de treball i ha arribat el moment de fer un pas a un costat". Alabajos a més ha volgut recordar que "quan vaig ser elegit com a candidat ja vaig anunciar que estaria huit anys, cal ser coherent amb les meues paraules i és moment de deixar la política i dedicar-li temps a la meua professió".

 

A la pregunta de si farà el salt a la política autonòmica la seua resposta és un no rotund, "entre amb vocació de servei i amb unes ganes immenses de treballar per la meua ciutat i ara ha arribat el moment de dir adéu, en el partit tenim persones molt preparades".



Pau Alabajos va entrar a encapçalar la llista de Compromís per Torrent en 2015, després de la polèmica renúncia de l'anterior portaveu Vicent Beguer. En aqueixos comicis el seu partit va obtindre quatre regidors. Uns comicis, els de 2015, que va guanyar la popular Amparo Folgado, però que no va arribar a formar govern. L'acord aconseguit per Compromís amb quatre representants i Guanyant amb un, van donar l'alcaldia al socialista Jesús Ros, gràcies a un acord de legislatura signat davant notari.



Xavi Martí, candidat a les primàries de Compromís
El fins ara assessor del partit a Torrent, Xavi Martí, es postula com a candidat a encapçalar les llista en les primàries del seu partit. Martí ha rebut el suport tant de Pau Alabajos com de la seua companya de partit i regidor, Carme Silla. Si Martí obté la victòria en aquest procés intern de votacions es convertirà en el candidat a Compromís per Torrent a l'alcaldia en les eleccions de maig de 2023.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.188.61.223

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.