Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Dilluns, 03 de Octubre del 2022
FUTBOL

El Torrent CF perd per la mínima en el Sant Gregori enfront del Jove Español

A pesar que l'equip taronja va dominar la trobada no va poder superar la porteria contrària

El Torrent CF perd per la mínima al Sant Gregori enfront del Jove Español. A pesar que l'equip taronja va dominar la trobada no va poder superar la porteria contrària. El partit va començar amb els equips que imprimien intensitat al joc i amb un Torrent més dominador i que, ja al cap de nou minuts, va gaudir de la seua primera ocasió. El Jove Español es mostrava molt difícil de batre.

A mesura que anava desenvolupant-se la trobada, els d'Esteve trobaven en les accions a pilota parada una de les principals armes per a portar el perill als voltants de la porta contrària. Així, en el minut 21, una falta servida per Luis García que buscava la rematada del central Diego va acabar en servei de cantonada i, després de llançar-ho el 'deu' del Torrent, Cano va cabotejar en primera instància i, en segona jugada, Ivi va rematar fora. El partit estava d'allò més anivellat, res nou en aquesta Tercera Federació tan igualada, encara que eren els amfitrions els que feien major sensació de poder obrir la llanda.

La batalla es lliurava també en la medul·lar, on Gomis i Lois contrarestaven el poblat centre del camp del combinat alacantí. El Jove Español va tardar 24 minuts a posar la primera pilota inquietant sobre l'àrea local, i això després d'una falta de Cano sobre Cassano en la banda dreta de l'atac. La va posar Javi Salero i la pilota es va passejar sense més conseqüències.

Al caient de la mitja hora de joc, el Torrent va fabricar una altra ocasió de nou amb el recurs de la pilota parada, aquesta vegada després d'una falta sobre Izan a l'esquerra i de nou Luis García al servei de la falta i el central Cano una altra vegada anticipant-se a la defensa rival en el salt per a guanyar la posició i soltar un testarazo que va eixir fregant el pal dret de la porteria.

Luis García va galvanitzar un nou atac en el qual, després de conduir bé la pilota, no va aconseguir connectar l'últim passe amb Izan. La rèplica visitant la va donar el seu davanter Iván en rebre un bon centre des de l'esquerra i la seua cabotada amb marxamo de gol ho va salvar Kike amb una magnífica intervenció. El joc quedava parat alguns minuts perquè les assistències atengueren el jugador del Jove Español, Iván, al qual van haver d'aplicar-li un aparatós embenatge al cap i no va poder seguir en el terreny de joc, Papero li va reemplaçar i va ocupar la seua posició més avançada en la línia d'avantguarda del conjunt de Sant Vicent del Raspeig. La primera meitat es va anar al minut 50 i llavors es va arribar el temps de descans.

La segona part es va iniciar amb un esglai per al Torrent, al cap de tres minuts, en un tret de Juanpe des de fora de l'àrea que va obligar al meta Kike a traure una mà salvadora. Els amfitrions seguien amb la mateixa disposició a la recerca del gol, mentre que Félix Prieto va introduir alguna variant en l'atac com la permuta de posicions dels seus dos extrems, de manera que Juanpe va passar a la banda dreta i Javi Salero va partir aquesta vegada des de l'esquerra.

Amb tot, els de Sant Gregori van tornar a prodigar-se en fase ofensiva i la va tindre l'extrem esquerre Izan en una bona internada per a encarar la porta, però el seu tret el va rebutjar una assegurança Fluixà. En un nou servei de cantonada, Luis García acudia a llançar-lo i Cano tornava a mostrar-se prest a la rematada. En el minut 58, Arilla va deixar el seu lloc en el camp a Farisato, que es va incorporar al camp en principi per la banda dreta de l'atac. El Torrent volia bolcar-se més, però es va trobar amb el gol en contra al cap de 67 minuts, després d'un tret de fora de l'àrea de Cassano que va rebotar en un defensa taronja i va acabar entrant al costat del pal esquerre de la porteria.

Després d'aqueix 0-1, el Torrent es va llançar a la recerca de canviar el signe del partit. Luis García va arrancar pel centre de l'atac i va ser frenat en falta per Juanpe més enllà de la frontal. La va llançar el mateix Luis García, però la pilota va donar en la barrera i va acabar a les mans del porter del Jove. Al cap de 74 minuts Esteve va continuar movent la banqueta amb l'entrada de Yassine i Nemesio en substitució d'Izan i Lois.

Álvaro Cordero i Yassine quedaven en la punta de llança, al mateix temps que Farisato va passar al costat esquerre de l'atac i Luis García es va mostrar actiu entre la banda dreta i l'enganxament pel mitjà, amb el lateral Pisa pujant constantment la banda dreta. A pilota parada novament, el Torrent no era capaç de concretar cap acció atacant. Ni en la falta a Yassine que va penjar Luis García, ni en el córner servit per Nemesio al qual no va arribar aquesta vegada Cano. Llorer va entrar en el camp per Luis García en el minut 89.

El Jove Español, sobretot des que va fer el gol, es va dedicar a disputar el partit que més li interessava. Amb el Torrent intentant-ho a la desesperada en les últimes raneres de la trobada, si bé amb el Jove Español guanyant la pilota en diversos dels darrers llances, es va arribar a la conclusió sense que els de casa pogueren salvar cap punt.

En definitiva, el Torrent segueix sense poder guanyar en Sant Gregori i enllaça la seua segona derrota consecutiva després de caure també per la mínima l'anterior jornada en El Fornás. El conjunt taronja continua amb 4 punts en el seu caseller després d'aquesta quarta jornada del grup 6 de Tercera Federació i en la pròxima cita del calendari visitarà el feu de l'Elx Il·licità.