Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 30 de Setembre del 2022
Vox

Vox critica que Ros utilitze el final del ple per fer un mítin d'autobombo

La formació ultraconservadora considera que la visita del Consell de Ximo Puig a Torrent va ser un un acte "electoralista"

El grup municipal VOX Torrent ha criticat l'us del ple per part de l'alcade Jesús Ros per fer electoralisme. Segons la formació ultraconservadora, durant l'últim ple extraordinari, "va aprofitar la condició que li atorga no poder ser replicat després de la seua intervenció, per a donar-nos un míting electoral d'autobombo. Això s'afig a l'ajuda que el Sr. Ximo Puig li va voler brindar portant el Consell a l'Ajuntament de la nostra ciutat, fent un ús electoralista de les Institucions de manera menyspreable", han denunciat.

"Entre les “flors” que vam haver d'escoltar sobre una ciutat imaginària en la ment del Sr. Alcalde, destaquem: “No hem pujat ni impostos ni taxes”. Hauria de prendre exemple del seu superior, Ximo Puig, i baixar totes les taxes i impostos municipals davant la crisi sense precedents que patim", han senyalat..

 

Aprovació de Compte General 2021
Durant el debat sobre l'aprovació del Compte General 2021, el nostre portaveu, Salvador Benlloch, va exposar que “hi ha una discrepància enorme entre les dades facilitades per l'inventari general i l'inventari comptable. "Una diferència de més de 205 milions d'euros, per la qual cosa resulta impossible llançar una imatge fidel i realista de la situació econòmic-patrimonial de l'Ajuntament. A més de portar arrossegant aquest problema en els últims anys”, afirmen.

 

D'altra banda, també retraiem que la despesa de l'exercici 2021 havia augmentat fins a un 25,70% respecte a l'any 2020. "Aquest govern de Torrent ha aprofitat la suspensió de la regla de despesa, la taxa de referència de la qual estava fixada inicialment en el 3%, per a balafiar, en comptes d'apel·lar a criteris de prudència, responsabilitat i austeritat. I en aquest sentit, es va atrevir a dir que “el sostre de despesa és filosofia, coses sense importància”, han comentat des de el grup municipal.


Des de la formació ultra conservadora recordem que “la regla de despesa es troba inclosa en la Llei orgànica 2/2012, d'Estabilitat Pressupostària i Sostenibilitat Financera, aprovada pel govern central davant la fallida de diversos ajuntaments i la situació de deute catastròfic per la despesa desaforada dels municipis. Amb la situació asfixiant que viuen els nostres veïns, hem de ser exemple de prudència i responsabilitat. El balafiament del govern de Torrent respon a deliris immobiliaris, entre altres assumptes, que està costant a les arques de l'Ajuntament prop de 7 milions i mig d'euros", afirmen.


Finalment, des de VOX manifestem que dels 80 punts del programa electoral que comprometien a aquest alcalde amb els veïns de Torrent, entre els quals destacaven el Pla Local de Salut, la Recuperació dels Barris, la Policia de Barri, Plans per a l'Ocupació Juvenil o la implantació de la Iniciativa Ciutadana Local, no s'ha complit ni el 5%. "Sabem a què és degut, han hagut de trencar els compromisos amb els veïns de Torrent per a atendre les obligacions imposades des del seu partit quant a l'Agenda 2030, l'agenda de les multinacionals globalistes. Però no són ni el PSOE, ni el Govern Central, ni l'ONU, ni les multinacionals els que paguen els seus salaris, sinó els veïns de Torrent, a qui ens devem tots els càrrecs electes", han dit. 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.69.255

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.