Dimarts, 23 de Abril del 2024

Actualitzada Dilluns, 22 de Abril del 2024 a les 13:29:14 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 29 de Setembre del 2022
POLÍTICA

El PP llança la campanya "A tirar diners on estan on estan"

El Partit Popular recupera la famosa Paella amb la qual el Xou de Joan Monleón repartia premis en la televisió pública, per a denunciar la política de despeses de l'alcalde de Torrent, Jesús Ros

El Partit Popular recupera la famosa Paella amb la qual el Xou de Joan Monleón repartia premis en la televisió pública, per a denunciar la política de despeses de l'alcalde de Torrent, Jesús Ros. Amb el lema "A Tirar Diners, On Estan, On Estan", els populars han presentat aquesta iniciativa aquest matí en l'Avinguda al Vedat, on els veïns que transitaven per la zona, han pogut jugar al "joc en el qual tu pagues i Ros balafia", segons denúncia el PP.



En la paella que han presentat els populars, en comptes d'eixir un "garrofó" o una "cuixa", et pot tocar l'edifici de la Malaguenya, per valor de 680.000 euros o la reforma de la passarel·la de Parc Central, per valor de 330.000 euros, que és el cost que tenen les iniciatives del PSOE de Jesús Ros, que els populars denuncien amb aquesta iniciativa.



Segons ha afirmat la presidenta del PP, Amparo Folgado "se'ns ha ocorregut traure aquesta cridanera paella al carrer, per ser visual i explicativa per a poder denunciar el balafiament d'aquest govern municipal en despeses que poc importen als ciutadans, mentre segueix sense abaixar els impostos, sense executar el pressupost en polítiques de benestar social, ni invertir en el que realment preocupa els torrentins".



Folgado també ha criticat el Pla Ficus de Ros, afirmant que "els torrentins viuen asfixiats per la inflació galopant, pagant més imposats que la ciutat de València i al Sr. Ros només el preocupa la seua campanya electoral, que pagarem tots, enviant a les cases un llibre amb el Pla Ficus i mostrant a tots els torrentins el poc que li importem, amb despeses tan supèrflues com enjardinar la rotonda de la Pl. Concòrdia per 200.000 euros, tot un despropòsit".



L'edifici de la Malaguenya (680.000 €), la compra del local de Federico Maicas (410.000 €), El Cervantes (2.600.000 €), el Palauet (+2.000.000 €), el Pla d'asfaltatge de carrers principals (5.000.000 €), l'Agència de Seguretat Ferroviària (340.000 €), la Passarel·la de Parc Central (330.000 €), l'ascensor de Nous Espais (106.000 €) i el pavelló del Toll (1.310.000 €), són les primeres inversions "malgaste" que denuncien els populars amb aquesta paella. Però que, al llarg de les setmanes, a mesura que la vagen traslladant pels diferents barris de Torrent, els populars canviaran les fitxes amb altres despeses que els populars consideren innecessaris o excessius.



"Sr. Ros, faça com Ximo Puig, sume's al PP i faça'ns cas, abaixe els impostos i les taxes com li hem demanat en la nostra proposta de rebaixes fiscals als torrentins". Folgado ha aprofitat la presentació d'aquesta iniciativa per a tornar a recordar a Jesús Ros, que baixe els impostos als torrentins, com li demana el PP.



Els populars de Torrent van presentar la setmana passada la seua iniciativa per a baixar als torrentins, els impostos i les taxes un 10,5% per a 2023. "En moments de dificultat com l'actual, els diners dels contribuents torrentins ha d'estar en la seua butxaca i no per a finançar els capritxos de l'alcalde, amb la compra de locals, solars i edificis que no té cap sentit", ha afirmat Folgado.



D'altra banda, Folgado ha assenyalat que la proposta de baixada d'impostos de Ximo Puig és insuficient "Ximo Puig ha demostrat patir amnèsia sobtada, denunciant un dia al PP per abaixar impostos en les seues autonomies i anunciant el mateix dies després per a la Comunitat Valenciana, encara que és totalment insuficient i allunyada de les rebaixes fiscals propostes per Carlos Mazón".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.133.141.6

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.