Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 29 de Setembre del 2022
URBANISME

Denuncien el mal estat dels carrers del barri de l'Alter

En aquesta ocasió es tracta de la cantonada de carrer Sant Cayetano amb carrer del Crist i demanen una solució definitiva i no "pegats"

"Fa anys que estem comunicant el problema". Aquest és el sentiment de molts veïns del barri de l'Alter cansats de veure com es va deteriorant el seu barri. En aquesta ocasió la queixa prové d'una veïna que ens ha enviat imatges de la situació en la qual es troba l'asfaltatge de la cantonada del carrer Sant Cayetano amb carrer del Crist. "Sóc una torrentina que està farta que em donen llargues en l'administració local, tenim fulles de registre per a demostrar-ho" ens relata María.



"Portem des del 2013 intentant que ho arreglen bé. I dic bé perquè han arribat a posar-ho pegats, però mai han esmenat el problema, perquè l'aigua i el pas de vehicles al cap de poc temps es torna a formar el forat i no volem pegats volem solucions definitives".



Pla Ficus en l'Alter
L'Ajuntament ha posat en marxa un pla de reurbanització del barri de l'Alter. Urbanisme va començar urbanitzant els carrers de Verge dels Desemparats, Cantereries i Abastidors, en una primera fase. Segons l'Ajuntament, es preveu una segona fase que està ultimant el procés administratiu a l'espera de posar en marxa les obres de millora tant de l'asfaltat com del clavegueram.



Els veïns i veïnes volen més
L'associació de veïns de l'Ermita "demanen més" i han presentat a l'Ajuntament de Torrent un pla de revitalització de l'Alter, "més enllà d'arreglar els carrers". Des de l'associació veïnal demanen actuacions més àmplies que incloguen ajudes per a la rehabilitació d'habitatges i fomentar el lloguer jove amb l'objectiu de "retornar la vida" a un barri "cada vegada més abandonat amb més cases tapiades". "Simplement passejant pels seus carrers es poden veure cases tapiades, cases barrades amb perill d'ensulsiada que impedeixen el pas normal de les persones que passen per aquesta zona".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.212.39.149

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.