Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 27 de Setembre del 2022

El grup municipal VOX reivindica millores per a la Policia Local

Article opinió Vox Torrent: 
 

Davant la proximitat del Dia de la Policia Local, des del Grup Municipal VOX TORRENT voldríem felicitar i transmetre els nostres millors desitjos i admiració pel treball que realitza diàriament. Al mateix temps, creiem oportú sol·licitar novament a l'equip de govern de Torrent, millores per a aquest Cos. En primer lloc, resulta imprescindible dotar de major nombre d'efectius a la Policia Local; procés que ens consta estar en marxa, si bé aquesta convocatòria es va iniciar fa més d'un any i encara no està resolta. Exigim, per tant, al govern del Sr. Ros que agilitze el procés amb la finalitat que puguen incorporar-se els nous agents.
 
L'índex d'infraccions penals a Torrent ha augmentat un 159% (Font: EP Data), per la qual cosa, per a atallar i corregir aquesta alarmant tendència, des del nostre grup sempre hem incidit, a més de l'increment d'efectius, en la necessitat d'instaurar la Policia de Barri, d'eficàcia demostrada en casos d'ocupació il·legal, furts i seguretat en els comerços; i en el compliment de l'ordenança que regula la convivència ciutadana en matèria de sorolls i descans dels veïns o en matèria de mobilitat, com l'ús de patinets i bicicletes. Volem recordar en aquest punt que, els veïns del carrer Pare Méndez o els barris del Vaig moldre o el Xenillet es troben desemparats davant la ineficàcia del govern de Torrent en assumptes de seguretat i convivència; com hem denunciat en anteriors ocasions.
 
En relació a les condicions en les quals treballa la Policia Local de Torrent, ens consta que s'han adquirit nous vehicles mancats d'una mampara posterior divisòria, tal com exigeixen les normes de seguretat en vigor, per la qual cosa requerim la seua solució de manera immediata. També cal afegir les deficiències que presenta la Comissaria de Policia, perquè això condiciona el bon desenvolupament del seu treball. És intolerable que els nostres agents continuen treballant en un complex obsolet, mal situat, xicotet i amb les mancances que hem observat en vestuaris, farmacioles, seguretat, menjador o cel·les; incomplint la Normativa d'Higiene i Seguretat en el Treball, mentre l'equip de govern socialista gasta més diners públics en l'adquisició de terrenys, edificis, posada en marxa d'un refugi d'animals per a la comarca o en la implementació de l'Agenda 2030; quan el que hauria de fer és impulsar un projecte per a la construcció d'una nova Comissaria concorde a la condició de municipi de Gran Ciutat que és Torrent.
 
Els *torrentinos necessiten solucions i no projectes fantasiosos que venen determinats per les elits globalistes, que no reparen en la seguretat veïnal. No existeix ni un solo Objectiu de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda Urbana de Torrent (hereua de l'Agenda 2030) que parle de seguretat i lluita contra la delinqüència. Per a nosaltres, la Policia Local és el primer d'aqueixos fronts i ha de poder desenvolupar el seu treball de manera òptima i en les millors condicions perquè siga eficaç; pel que exigim al govern de Torrent que esmene les deficiències i perjudicis que presenta ja que, en definitiva, redunda en la seguretat del ciutadà.
 
Una vegada més, felicitar la Policia Local de Torrent en el seu moment i agrair el treball que realitza diàriament per la protecció i benestar dels veïns.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.224.67.195

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.