Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 27 de Setembre del 2022
ESPORTS

Més de 680 persones inscrites en les activitats de la Fundació Esportiva Municipal de Torrent

La FDM ofereix una àmplia programació esportiva per a totes les edats, des de tennis, patinatge o voleibol per als més xicotets, fins a ioga, pàdel i gimnàstica de manteniment per als més majors

Un any més, la Fundació Esportiva Municipal (FDM) de Torrent organitza nombroses activitats i competicions dirigides a tots els habitants de la ciutat, amb una variada oferta per a cada segment d'edat, que es desenvoluparà a partir del pròxim mes d'octubre en les diferents instal·lacions esportives del municipi.

“Torrent ofereix una àmplia i variada oferta d'activitats per a totes les edats amb la finalitat de promoure entre els torrentins els valors de l'esport i un estil de vida saludable”, explica Susi Ferrer, regidora d'Esports, qui també remarca que “les activitats s'ajusten a les característiques de cada grup d'edat i també a les necessitats de persones que practiquen esport adaptat”. 


Escoles Municipals d'Educació Esportiva 
Les Escoles Municipals d'Educació Esportiva (*EMID) de la FDM, orientades a xiquets i xiquetes d'entre 5 i 15 anys, ofereixen d'octubre a maig una àmplia oferta formativa en les següents disciplines i emplaçaments: patinatge (CEIP Verge del Rosari i CEIP Federico Maicas), tennis i frontenis (Poliesportiu Anabel Medina), pilota valenciana (Trinquet de Torrent), natació (Piscina La Cotxera) i voleibol (Pavelló Toll i l’Alberca). En data de hui, ja s'han inscrit 249 xiquets i xiquetes en les diferents activitats de les escoles municipals esportives, encara que el període d'inscripció romandrà obert durant tot l'any per a les persones que es volen incorporar a aquestes. Per a més informació sobre les EMID, es pot consultar l'apartat indicat en la web de la FDM (https://bit.ly/3seqg8n).

Esport per a persones adultes i persones majors
Les activitats per a persones adultes de la FDM es desenvoluparan des d'octubre fins al mes de juny, i inclouen sessions de gimnàstica de manteniment, aeròbic, pilates, ball i zumba en el Pavelló El Vedat, així com tennis i pàdel en el Poliesportiu Anabel Medina. De moment hi ha inscrites un total de 282 persones, i el termini d'inscripció romandrà obert durant els mesos en què es desenvolupen aquestes activitats per a la incorporació de més persones. Per a més informació, es pot consultar l'apèndix habilitat en la web de la FDM (https://bit.ly/3r7gpwx). 

Per part seua, des d'octubre fins a juny, les persones majors poden gaudir de sessions de gimnàstica de manteniment en el Centre de Majors del carrer Bellido, el Centre de Majors Verge de l'Olivar i el Pavelló El Vedat. Un total de 150 persones ja s'han inscrit en aquestes activitats, que estan obertes a la incorporació de més persones. Per a més informació, es pot consultar l'apartat de la web de la FDM (https://bit.ly/3bllr1f).

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.136.154.103

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.