Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 27 de Setembre del 2022
ASSOCIACIONS

La plaça Unió Musical acull la XVIII Trobada d'Associacions Ciutadanes

Al llarg de la jornada es van realitzar diversos tallers, exhibicions i animacions per a tots els públics, a més d'una recollida d'aliments no peribles per al Punt d'Aliments

La Federació d'Associacions Ciutadanes (FAC), amb la col·laboració de l'Ajuntament de Torrent, va organitzar dissabte passat la XVIII Trobada d'Associacions Ciutadanes de Torrent en la plaça de la Unió Musical, on es van reunir les principals associacions del municipi per a donar a conéixer a la ciutadania les activitats que duen a terme i oferir diversos tallers, jocs i animacions infantils.



"Estem molt contents pel bon acolliment que ha tingut la trobada, amb una alta participació dels veïns i veïnes de Torrent en aquesta gran festa de l'associacionisme torrentí", destaca el regidor de Participació Ciutadana, José Pascual Martínez.



Així, al llarg del dia, els i les assistents van poder gaudir en la mateixa plaça d'una variada programació per a tots els públics, amb recitals de poesia i micro obert, exhibicions de dansa i esport, una demostració dels guies canins de la Policia Local de Torrent, l'actuació dels xics i xiques d'ADISTO i una classe magistral de sevillanes, que va concloure amb un sopar de germanor per a totes les persones assistents. A més, durant tota la jornada va estar habilitat un estand per a realitzar donacions d'aliments no peribles al Punt d'Aliments.



En aquesta edició van participar les següents associacions: ARTIC, URE, AFEM, ADAT, Solidaritat Torrent, A.C. c. Rociero Andalús, ASIDIT, Torrent D'Art, Neurodes, Trinquet de Torrent, Creu Roja Torrent, A.VV. El Vedat, ADISTO, Sant Cayetano, Torrent de Paraules, A. Espanyola Contra el Càncer, Patinar x Torrent, A.VV. Nicolas Andreu, Tècniques Orientals, Unió Extremenya Torrent, Centre El Quixot, Acció Animalista de Torrent, Fundació María Auxiliadora, Cors Oberts, Astre-Torrent, Club ITVECA de Torrent i Natura i Cultura.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.235.180.245

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.