Dimarts, 27 de Setembre del 2022
FUTBOL SALA

L'Hispanic Fuensanta gana el seu primer partit a casa

Des de fa una dècada que la ciutat de Torrent no gaudia de futbol sala federat masculí, aquesta temporada el CEF Hispanic Torrent va decidir apostar pel futsal masculí formant un equip per a competir en 2a regional

L'equip torrentí ha arrancat la seua primera trobada oficial de lliga a casa, en la primera jornada es va portar els tres primers punts del B° del Crist, l'ha fet amb una inflada victòria sobre l'Aliança Quart "C" per 9 a 1. Encontre dominat des de l'inici, control per tot el parc de l'Anabel Medina sense donar opció al seu adversari passes molt ràpid amb ràpides triangulacions buscant encreuaments al centre i buscant passades a entrades per laterals.

Al minut 3 Ángel obria la porteria quartenya i pujava 1-0, ràpidament arribe el 2-0 i 3-0 obres els dos de José al cap de 6 minuts de joc, al minut 10 arribava el 4-0 obra de David, l'allau torrentina era de continu assetjament, amb l'entrada dels més joves el Quart millorava el seu joc i després d'un robatori de pilota en el minut 11 en una rapidíssima contra Dani posava el 5-1, el joc visitant ha millorat, encara que l'equip torrentí continuava controlant el partit trobant-se sota pals forasters al gegant José Antoni el millor jugador visitant, mantenint als seus sense gols fins que complit el minut 18, Ángel tornava a veure porteria per a fer el 5-1 amb el qual es va arribar al descans.

La segona meitat, més del mateix, amb els de Torrent amb molta intensitat amb gols ràpids, al minut 23 era Adrián el que posava el 6-1 i Alejandro el tornava a fer en el 28 i posava el 7-1, la velocitat era molt alta i en el minut 34 Borja cap al 8-1 i David tancava el 9-1, l'equip de Luis ha baixat el peu de l'accelerador i s'ha limitat a controlar la trobada sense gols, però si amb ocasions que José Antonio atallava amb seguretat, arribant al final de la trobada amb l'electrònic amb el 9-1. Lluïda victòria en un Anabel Medina amb més de mig centenar de persones en la graderia.