Dijous, 07 de Desembre del 2023

Actualitzada Dimecres, 06 de Desembre del 2023 a les 07:19:54 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 26 de Setembre del 2022
SANITAT

Sanitat comença a administrar la quarta dosi contra la covid en les residències de majors

La vacuna s'administra conjuntament amb la vacuna contra la grip i s'inicia amb vora 30.000 persones

La conselleria de Sanitat ha començat a administrar la quarta dosi de la vacuna contral al covid en les residències de majors. Aquesta dosi de reforç s'administrarà conjuntament contra la grip i s'inicia amb vora 30.000 persones. 

 

Els primers ciutadans a rebre-la seran els que tenen 80 anys o més, seguits del de més de 60 anys, després que la Comissió de Salut Pública avalara l'administració per aquest grup d'edat. La Conselleria de Sanitat Universal ha informat que tindran preferència les persones que viuen en residències de majors i de diversitat funcional (25.000 persones) i el personal que hi treballa (5.000 persones més).

 

Després es vacunarà al personal que treballa en serveis i establiments sanitaris, tant d’atenció primària com hospitalària, tant pública com privada, a persones que treballen en serveis d’emergències sanitàries que estan en contacte amb pacients, i després al personal sociosanitari. La immunització seguirà amb les persones que es vacunen per grups d’edat i amb la població que, per diferents raons, no ha completat la pauta de vacunació.  

 

L’objectiu, com ha assenyalat el conseller de Sanitat, Miguel Mínguez, és protegir els grups més vulnerables de cara a la tardor, que destaca que és “important recordar que la immunització és la millor protecció enfront de les formes greus de la malaltia i que la vacuna continua salvant vides”. Segons les mateixes fonts, i sumant tots els col·lectius indicats, la població valenciana susceptible de rebre la segona dosi de reforç, seria d’1,6 milions de persones. 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.212.96.86

Encara no hi ha comentaris

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.