Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 23 de Setembre del 2022

Torrent acull el Ple del Consell

L'Ajuntament de Torrent ha sigut el lloc triat per a la reunió dels divendres del president de la Generalitat, Ximo Puig i la resta del seu govern

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha presidit el Ple del Consell, que s'ha reunit aquest divendres a Torrent. A la seua arribada, el president i els membres de l'Executiu valencià han sigut rebuts per l'alcalde del municipi, Jesús Ros, i la corporació municipal a excepció del PP i VOX que no han participat de la foto de família que s'ha difós als mitjans.



Va ser el mateix alcalde, Jesús Ros, l'encarregat de fer pública la vista del consell a Torrent i va agrair la iniciativa de Puig de "traslladar les institucions als valencians i valencianes amb aquesta iniciativa". Ros també va aprofitar per a anunciar que el Partit Socialista en l'àmbit provincial celebrarà l'inici del curs polític a Torrent, "serà un sopar de cabasset als peus de la Torre el pròxim 30 de setembre i de nou he d'agrair que el comité provincial haja triat Torrent per a reunir a tots els socialistes de la província de València".



"Tot està com Déu mana"
L'alcalde, Jesús Ros, encara no ha fet oficial la seua candidatura per a les eleccions de maig de 2023. A la pregunta insistent dels mitjans sobre si va o no a repetir com a cap de llista a Torrent la seua resposta ha sigut "Tot està com Déu mana, tot es farà al seu degut temps". Mentre noms importants com Carmen Martínez, alcaldessa de Quart de Poblet que ja ha anunciat que no repetirà com a candidata, Ros no ha volgut fer oficial la seua candidatura als mitjans de comunicació.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.163.62.42

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.