Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 23 de Setembre del 2022
SUCESSOS

Detingut l'autor del robatori d'una joieria situada en l'Avinguda al Vedat

Un vídeo de la fugida del presumpte atracador va córrer com la pólvora entre els grups de whatsapp dels torrentins i torrentines

La Policia Nacional ha aconseguit detindre al presumpte autor d'un robatori en una joieria situada en l'Avinguda al Vedat. Un vídeo de la fugida del presumpte atracador va córrer com la pólvora entre els grups de whatsapp dels torrentins i torrentines i es va fer viral en xarxes socials.

 

La detenció ha sigut possible gràcies a la col·laboració ciutadana. L'home de 46 anys se l'acusa d'un delicte de robatori amb violència. Pel que sembla el presumpte atracador va intimidar a la treballadora de l'establiment amb arma de foc simulada, que ha sigut intervinguda al costat de dos ganivets de grans dimensions i una manta de joies.



Els fets van ocórrer sobre les nou i quart de la nit del passat divendres, quan els agents van ser comissionats per la Sala del 091 perquè acudiren a una joieria de Torrent, on pel que sembla un home estava cometent un atracament amb arma de foc.



Immediatament, diverses patrulles policials es van dirigir al lloc, rebent-se en el transcurs una altra crida a la Sala del 091 d'un vianant que havia sigut testimoni dels fets i estava seguint al sospitós, per la qual cosa altres indicatius van procedir a seguir les indicacions que els donava el testimoni a través de la Sala del 091 per a localitzar i interceptar a l'home.



Mentre els agents que s'havien desplaçat al lloc dels fets recaptaven informació del succeït, els indicatius encarregats de la localització del sospitós van aconseguir interceptar-lo i detindre'l gràcies a la col·laboració ciutadana, intervenint-li en aqueix moment una arma de foc simulada i dos ganivets de grans dimensions. Els agents també van recuperar una manta de joies.



Pel que sembla, moments abans, mentre l'empleada de la joieria es trobava ensenyant unes joies a una clienta, un home va entrar a la botiga i va traure una pistola de la butxaca dels pantalons, apuntant a la treballadora al mateix temps que li cridava que li donara tot i no tocara cap botó.



Els policies van esbrinar que l'empleada, en un moment de descuit va poder prémer el botó del pànic i refugiar-se juntament amb la clienta en una habitació en la rebotiga on a més es trobava la seua neboda de sis anys, tancant-se amb clau, avisant per telèfon a la policia alhora que tancava la porta d'accés al comerç per control remot.



L'atracador, en veure's acorralat va trencar el cristall, aconseguint fugir a la carrera amb el botí, sent testimoni de tot l'ocorregut un vianant que passava per allí i que va decidir seguir al lladre alhora que telefonava a la Policia per a anar informant de la ubicació d'aquest. El detingut com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència, al qual li consten antecedents policials, ha passat a disposició judicial que ha decretat el seu ingrés a la presó.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.223.70.167

Encara no hi ha comentaris

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.